Fostul Principe Nicolae și Alina Binder au stabilit data nunții. Când urmează să se căsătorească și cine va participa la ceremonie?

Fostul Principe Nicolae și Alina Binder se numără printre cele mai îndrăgite cupluri, iar în anul 2018, cei doi au decis să facă marele pas și au stabilit data nunții.

Cu toate că sunt deja o familie, cei doi prezentându-se în toate locurile în care apar drept Nicolae și Alina Medforth-Mills, cuplul nu și-a unit destinele și în fața lui Dumnezeu, urmând ca ceremonia religioasă să aibă loc în acest an, potrivit mediafax.ro.

Când urmează să se căsătorească fostul principe Nicolae și Alina Binder?

Fostul Principe Nicolae și Alina Binder au făcut cununia civilă anul trecut, la Londra. Cu toate că Familia Regală a României este în doliu, asta după moartea Regelui Mihai, Nicolae Medforth-Mills și Alina Binder nu își vor anula planurile de nuntă. Cei doi urmează să se căsătorească religios în luna septembrie a acestui an, în România, iar la eveniment vor fi invitate și persoane care fac parte din familia regală.

Într-un interviu acordat publicației franceze Point de Vue, Nicolae Medforth-Mills a mărturisit că relația cu Principesa Margareta nu s-a îmbunătățit după moartea Regelui Mihai, dar că atât aceasta, cât și mama sa sau celelalte mătuși vor fi invitate la nunta ce va avea loc în această toamnă.

“Din păcate, relaţiile dintre noi nu sunt bune şi asta nu este alegerea mea. Ultima dată ne-am întâlnit la finalul lunii ianuarie, la parastasul de 40 de zile al bunicului meu. Am încercat să mă port cu respect, dar nu am schimbat niciun cuvânt atunci. Nici în prezent nu există comunicare între noi, nici cu mătuşa mea, nici cu mama mea. Tot ceea ce putem să vă spunem este că nunta va avea loc în România, în luna septembrie. Eu vorbesc des la telefon cu sora mea şi ştiu că ea va fi alături de noi. Cât despre mama mea şi mătuşile mele, evident că ele sunt invitate şi sper din toată inima că vor putea fi lângă noi şi că vom putea fi astfel o familie unită”, a spus Nicolae Medforth-Mills .

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Nicolae Medforth-Mills și Alina Binder.

Bianca Hriscu

Foto: facebook

Citește și:

Fostul principe Nicolae se va întoarce în România. Ce spune despre relația cu Principesa Margareta?

Mesajul emoționant publicat în această dimineață de fostul principe Nicolae. Ce i-a transmis Alinei Binder?

Cum l-au întâmpinat oamenii pe fostul principe Nicolae? Uite cum au reacționat cei prezenți la Palatul Regal

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete