Kylie Minogue a împlinit 52 de ani. Fotografii de colecție cu artista


Celebra Kylie Minogue a împlinit azi, 28 mai 2020, 52 de ani. Artista s-a remarcat de-a lungul carierei prin abilitatea de a se reinventa atât în modă, cât și în muzică.

Kylie Minogue a împlinit 52 de ani. Fotografii de colecție cu artista

Kylie este totodată recunoscută drept cea mai bine vândută artistă australiană din toate timpurile. Născută și crescută în Melbourne, Australia, Minogue a lucrat și locuit în Regatul Unit începând cu anii 1990.

Fotografii de colecție cu artista găsiți în VIDEOCLIPUL de mai sus!

Cu 15 ani în urmă, în 2005, Kylie a fost diagnosticată cu o boală cruntă, cancerul. Astfel, pentru o vreme, la doar 36 de ani, artista a fost obligată să se retragă din activitate.

Inițial, solista a fost asigurată că este 100% sănătoasă. Cu toate aceste, trei ani mai târziu, Kylie a dezvăluit că nu fusese corect diagnosticată.

A învins cancerul la sân

„Ascultați-mă cu atenție. Asta este oportunitatea mea să spun ceva ce nu am spus până acum. Inițial, am fost diagnosticată greșit.

Mesajul meu pentru voi toți este să consultați mai mulți medici. Doar pentru că poartă un halat alb și țin în mână diverse ustensile, nu înseamnă că au și dreptate”, a mărturisit vedeta, într-un interviu TV.

Kylie Minogue: „Dacă aveți îndoieli, mergeți din nou la control”

„Dacă aveți îndoieli, mergeți din nou la control. Am un respect enorm pentru profesia de medic și pentru toți cei care m-au ajutat să îmi revin. Sunt pe mâini bune acum.

Cu toate acestea, diagnosticul meu inițial a fost că eram bine și că nu aveam de ce să-mi fac griji.

Câteva săptămâni mai târziu îmi era clar că nu eram ok. Diagnosticarea timpurie și tratamentul prompt sunt șansa femeilor diagnosticate cu cancer la sân.”

Kylie și-a finalizat tratamentul în Franța. Potrivit Express, în 2008, Christine Albanel, ministrul Culturii de atunci, mărturisea: „Doctorii au mers atât de departe încât să spună că există un efect Kylie asupra femeilor, încurajate acum să meargă periodic la control”.

Foto: Profimediaimages.ro

Citește și:

Madonna, violată: „Îmi amintesc cât am fost de paralizată după ce s-a întâmplat totul …”

Cine-ar fi crezut! Alina Pușcaș este o fană a tatuajelor. Ce și-a tatuat actrița și unde?

Kate Middleton, furioasă pe Meghan Markle. „Meghan și Harry au fost atât de egoiști”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete