Madonna, violată: „Îmi amintesc cât am fost de paralizată după ce s-a întâmplat totul…”

Madonna, violată: „Îmi amintesc cât am fost de paralizată după ce s-a întâmplat totul…”

Madonna a fost violată și a vorbit despre asta, pentru prima dată, în 2016.

Madonna

Madonna

Proaspăt ajunsă în New York, artista a fost prinsă pe stradă de doi bărbați și obligată să le facă sex oral.
„Îmi amintesc cât am fost de paralizată după ce s-a întâmplat totul. Am fost violată. Mi-a luat o perioadă bună de timp să îmi revin ca artist şi în primul rând ca om.

Vă mulţumesc pentru că mi-aţi recunoscut meritul de a-mi continua cariera timp de 34 de ani în faţa sexismului şi a misoginismului făţiş, a jignirilor constante şi a abuzului neîncetat, și-a continuat Madonna confesiunea.

Madonna s-a fotografiat în sutien

Madonna a rămas orfană de mamă la doar 5 ani

Artista care astăzi are 61 de ani a spus în nenumărate rânduri că momentul care i-a decis viitorul a fost, clar, decesul mamei ei.

Madonna Fortin, mama artistei , a fost ucisă de un cancer de sân pe care l-a descoperit în timpul sarcinii cu cea mai mică soră a artistei. Gravidă fiind, femeia a fost obligată să amâne tratamentul, lucru care a condamnat-o. La 30 de ani pierde lupta cu perfida boală și lasă în urmă 6 copii.

Mai târziu, Madonna face mărturisiri tulburătoare: „Moartea mamei mele este singura experiență care mi-a dat curaj în viața.

Datorită acestei cumplite pierderi din viața mea m-am format ca o femeie lipsită de inhibiții, capabilă să-mi exprim liber sentimentele.

Nu a avut cine să mă învețe bunele maniere și regulile acestea impuse de societate și asta m-a făcut să învăț să gândesc și să acționez liber!'.

Madonna s-a fotografiat în sutien

Madonna Louise Veronica Ciccone s-a născut pe 16 august 1958 în Bay City, Michigan. Tatăl său, Silvio „Tony' Ciccone, a fost băiatul unor imigrați italieni. El a fost primul din familia sa care a mers la facultate și care a obținut o diplomă de inginer. Madonna Fortin, mama sa, era de origine franco-canadiană, fostă dansatoare care devenise tehnician de radiografii.

La începutul anilor 90, Madonna devine star internațional. Avea deja peste 70 de milioane de albume vândute pe piața internațională.

Madonna s-a fotografiat în sutien

Piese precum „Papa Dont Preach', „Like a Prayer', „Vogue', „Secret', sau „Ray of Light' au devenit melodii legendă în toată lumea.

Madonna este astăzi una dintre cele mai bogate femei din lume și un model pentru toți cei care râvnesc la o viață în lumina reflectoarelor.

Credit foto: Revista Avantaje

Cum arată fiica lui Sorin Bontea? „Miruna este specialista în rețete dulci'

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro