Kristina Dragomir + The Place = 14

Vezi pozele

Materiale tesute din fibre de ananas si matase, in doua culori diferite, pictate manual si suprapuse in mai multe nuante, toate sunt dintre cele mai fine si mai viu colorate.

De altflel, pentru a accentua metafora exotica, dar si pentru o armonie a colectiei cu natura, materialele intrebuintate sunt in totalitate regenerabile, 100% naturale, lucrate manual, nu contin fibre de carbon, sunt elegante si eco friendly.

Ca de obicei, aplicatiile creatiilor Kristina Dragomir sunt spectaculoase prin definitie, structuri create din diferite pene, de paun, fazan regal sau strut, dar si prin materiale si lucratura: chantilly, matase naturala si santung.

Palariile au fost prezentate clientilor magazinului The Place saptamana trecuta si pentru a nu-si l a zborul inainte de a fi admirate, acestea au fost inchise in colivii, dar pot fi oricand eliberate pentru a fi probate sau luate acasa.

14 este un nou spectacol Kristina Dragomir, la care orice femeie eleganta in atitudine poate lua parte din postura de actor principal si care s-a jucat si de data aceasta cu casa inchisa.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Tendinte