Care este cea mai mare frică a prezentatoarei de televiziune Teo Trandafir?

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE

 

De mai bine de 25 de ani, Teo Trandafir (51 de ani) este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate prezentatoare de televiziune din țara noastră.

Deși are o carieră de mare succes, puțini sunt cei care-i cunosc cele mai mari frici. Prezentatoarea emisiunii Teo Show, difuzată de postul Kanal D, a făcut, pentru Libertatea, o serie de dezvăluiri surprinzătoare.

Care este cea mai mare frică a prezentatoarei de televiziune Teo Trandafir?

„Mi-e frică de sărăcie și de boală. Sărăcia duce la boală și boala duce la sărăcie. Să fii sărac sau bolnav înseamnă să fii o povară pe umerii celorlalți.

Să ai tot timpul un stres interior care te împiedică să lucrezi, te invalidează. Devii fricos, pentru că ai senzația că starea bună de sănătate, chiar dacă va reveni, va pleca din nou.

Și sărăcia e grea, de te gândești la 3 lei și o bucată de pâine; nu este deloc distractiv când începi să calculezi în felii de pâine totul – moment prin care eu, din nefericire, am trecut.

Mai bine mori …”, a mărturisit Teo Trandafir, pentru Libertatea.

Din punct de vedere financiar, cea mai dificilă perioadă pentru vedeta de televiziune a fost începutul carierei sale în televiziune.

Atunci, Teo Trandafir lucra alături de Mircea Badea la Tele7 abc și amândoi trăiau, conform declarațiilor ei, în sărăcie.

Teo avea atunci un salariu modest, pe care-l încasa în plic. Află ce sumă obținea vedeta la final de lună urmărind clipul de mai sus!

O altă perioadă grea a fost cea în care Teo n-a primit oferte de la nicio televiziune. Despre anii dinaintea angajării la Kanal D a spus în repetate rânduri că au afectat-o din toate punctele de vedere, însă au și ajutat-o să devină omul de azi.

Frica de boală, cealaltă temere, i se trage de la episodul trăit în 2011. Atunci, vedeta a ajuns la spital cu pancreatită necrozantă severă.

Transportată la Clinica AKH din Viena, a trecut prin mai multe intervenții chirurgicale și au existat momente când medicii s-au declarat rezervați în privința șanselor sale de recuperare.

Foto: Instagram / Libertatea.ro

Citește și:

Lora și Ionuț Ghenu reiau planificarea nunții lor! Cuplul va merge de sărbători în vizită la nași

Andreea Antonescu a vorbit despre a doua sarcină. Fiica ei Sienna își dorește foarte mult un frate sau o surioară

Felicitarea de Crăciun a prințului Harry și a lui Meghan Markle ar putea încăla protocolul regal! De ce?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete