Kinga Sebestyen plânge zilnic după fiul ei: “Mi se rupe sufletul că…”

Kinga Sebestyen, antrenoarea care a adus în România fenomenul Kangoo Jumps, trece prin momentele dificile în această perioadă. Vedeta are o relație specială cu fiul ei, iar despărțirea de acesta a afectat-o puternic, reușind cu greu să se obișnuiească cu absența lui.

Legătura dintre mamă și fiu este una specială. Kinga Sebestyen și Alex, fiul ei de 22 de ani, sunt cei mai buni prieteni și au o legătură foarte strânsă, motiv pentru care plecarea acestuia în Canada a reușit să o afecteze pe cunoscuta antrenoare mai mult decât s-ar fi așteptat.

Kinga Sebestyen plânge zilnic după fiul ei: “Mi se rupe sufletul că…”

Kinga Sebestyen și Alex, fiul ei, au petrecut patru luni împreună în România, dar acum a venit momentul ca băiatul să se întoarcă în Canada pentru a-și continua studiile. Alex a terminat în Canada Academia de Hockey și Universitatea de Marketing, iar acum încearcă să se dezvolte din punct de vedere profesional. Cu toate că despărțirea nu este deloc una ușoară, Kinga Sebestyen își susține fiul în drumul pe care acesta l-a ales și chiar dacă se văd destul de rar, legătura lor este una strânsă. Acesta este principalul motiv pentru care antrenoarei de Kangoo Jumps îi este foarte greu să se obișnuiască cu ideea că băiatul s-a întors peste Ocean.

“Avem o relație foarte specială. Mă sună zilnic, are grijă de mine, mă întreabă dacă am mâncat, dacă m-am odihnit, știind că am un program atât de încărcat, atât de haotic. Vara aceasta a stat patru luni în România, timp în care a fost alături de mine, m-a ajutat la birou, a coordonat totul. A mers cu mine la meetinguri, mă completează, vine cu idei extrem de bune, pentru că are deja o experiență excelentă în marketing. Acum că a venit toamna, a trebuit să se întoarcă în Canada. Despărțirea a durut parcă mai mult ca niciodată. Mă obișnuisem să fie alături de mine tot timpul. Mi-e foarte dor de el! Este un băiat extrem de inteligent, foarte cuminte și ambițios. Sunt extrem de mândră de el. Mi-aș fi dorit să îmi rămână alături, dar sunt conștientă că este foarte important viitorul lui profesional. Îmi doresc ca, într-o bună zi, să se întoarcă și să lucreze alături de mine pentru tot ce înseamnă Kangoo Jumps. O să ne revedem de sărbători, când o să merg, aproape ca în fiecare an, în Canada, să îl vizitez”, a spus Kinga Sebestyen.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Kinga Sebestyen și fiul ei.

Foto: pr

Citește și:

Bucurie mare în familiei Deliei! Sora cântăreței este însărcinată pentru a doua oară

Tortul servit la nunta fostului principe Nicolae cu Alina Binder a fost spectaculos. Fiecare element a avut o semnificație specială

Meghan Markle are o nouă preferință vestimentară. De ce se îmbracă tot timpul în negru?

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete