Kevin Spacey, declarații surprinzătoare despre orientarea sa sexuală. Actorul a recunoscut că este homosexual

După ce a fost acuzat că i-a făcut avansuri actorului Anthony Rapp, Kevin Spacey a vorbit public despre orientarea sa sexuală, recunoscând că este homosexual și cerându-și scuze pentru comportamentul său printr-un mesaj online.

Kevin Spacey, actorul cunoscut în special pentru rolul din serialul “House of Cards”, a fost acuzat de Anthony Rapp că i-ar fi făcut acestuia avansuri în anul 1985, atunci când acesta avea 14 ani. Kevin Spacey a răspuns acuzațiilor printr-un mesaj pe Twitter, cerându-și scuze pentru incident, de care nu îți amintește și pe care l-a catalogat „un gen de comportament nepotrivit al unui beţiv'.

Pe lângă scuzele publice pe care a ținut să i le adreseze lui Anthony Rapp, Kevin Spacey a vorbit și despre orientarea sa sexuală, recunoscând că a avut relații atât cu femei, cât și cu bărbați, dar că în acest moment își dorește să își trăiască viața la fel ca un gay, potrivit digi24.ro. În urma mesajului postat pe Twitter,  Kevin Spacey a stârnit o mulțime de reacții negative, mulți dintre cei care i-au citit mesajul acuzându-l că face dezvăluiri despre orientarea sa sexuală pentru a atrage atenția de la incident și de la acuzațiile ce i se aduc.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Kevin Spacey.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Prințul Harry a iubit-o pe Meghan Markle cu doi ani înainte să o cunoască. Cum a început povestea de dragoste a celor doi?

Vești triste despre starea de sănătate a lui Salvador Sobral. Câștigătorul de la Eurovision a fost conectat la o inimă artificială

Aurelian Temișan, amintiri din copilărie! Cine ar fi crezut că a fost dat afară din corul școlii și a rămas corigent la muzică

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete