Prințul Harry a iubit-o pe Meghan Markle cu doi ani înainte să o cunoască. Cum a început povestea de dragoste a celor doi?

Prințul Harry și Meghan Markle formează de ceva timp un cuplu, dar au fost foarte discreți atunci când a fost vorba să se afișeze în public. Prima apariție publică a celor doi a fost la Toronto, la Jocurile Invictus, unde au fost surprinși ținându-se de mână.

Chiar dacă a cunoscut-o personal în iulie 2016, prin intermediul unor prieteni comuni, după cum spune Meghan Markle, Prințul Harry era îndrăgostit de frumoasa actriță cu doi ani înainte ca cei doi să aibă vreo interacțiune. Această informație a fost făcută publică de Katie Nicholl, care susține că știe detaliile poveștii de dragoste dintre Prințul Harry și Meghan Markle, chiar de la un prieten al acestuia.

“A avut o pasiune pentru Rachel Zane cu doi ani înainte de a se întâlni cu Meghan și motivul pentru care știu este că mergeam în oraș cu unul dintre prietenii lui. Mi-a spus că a fost într-o noapte cu Prințul Harry. Era singur la acea vreme, așa că l-a întrebat: “Harry, cine e pentru tine fata ideală?” Și a spus “Meghan Markle din Suits”, a spus Katie Nicholl, potrivit dailymail.co.uk.

Potrivit surselor, Prințul Harry s-a îndrăgostit întâi de personajul pe care Meghan Markle îl interpreta în serialul “Suits”, urmând ca cei doi să se întâlnească apoi și în viața reală și să formeze un cuplu. Chiar dacă toată lumea vorbește despre o eventuală nuntă, evenimentul nu a fost confirmat de cei doi și nici de Casa Regală, unele voci afirmând că un astfel de eveniment nu va putea fi posibil până ce Kate Middleton nu va aduce pe lume cel de-al treilea copil pe care îl așteaptă.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Vești triste despre starea de sănătate a lui Salvador Sobral. Câștigătorul de la Eurovision a fost conectat la o inimă artificială

Aurelian Temișan, amintiri din copilărie! Cine ar fi crezut că a fost dat afară din corul școlii și a rămas corigent la muzică

Andreea Marin nu se mai ascunde. Vedeta a confirmat că iubește din nou: „Da, sunt într-o relație'

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete