Mirabela Dauer, despre relația cu Raoul: “Mă sufocam, nu mai puteam suporta prezenţa lui!”

Perioada în care Mirabela Dauer și Raoul urcau pe scenă și făceau furori a apus și chiar dacă s-au bucurat de aprecierea publicului, cei doi au întrerupt colaborarea muzicală.

Chiar dacă duetele lor erau foarte apreciate de public, colaborarea dintre Mirabela Dauer și Raul s-a terminat brusc. De-a lungul timpului, Mirabela Dauer a evitat să vorbească despre acest subiect, însă aceasta a decis să își deschidă sufletul în emisiunea Dincolo de aparenţe'.

Întrebată despre motivele care au dus la întreruperea colaborării cu Raoul, Mirabela Dauer a mărturisit că succesul câștigat l-a determinat pe acesta să se schimbe radical, lucru care le-a afectat relația pe scenă.

E un copil foarte bun şi foarte talentat, dar s-a pierdut. L-a luat valul şi nu îl condamn. Scena e un miraj! Mi-a făcut plăcere să investesc în el. E un om vesel, când vrea el. Dar au fost aceşti trei ani, când nu mai puteam nici pe scenă să stau lângă el, mă sufocam, nu mai puteam suporta prezenţa lui!', va mărturisi Mirabela Dauer în emisiunea Dincolo de aparenţe'.

Într-un interviu mai vechi, Mirabela Dauer mărturisea că succesul câștigat l-a făcut pe Raoul să creadă că poate colabora cu oricine și că ceea ce putea face pe scenă alături de ea era mult prea puțin.

„El întotdeauna a vorbit frumos despre mine, faptele sunt de vină. Atitudinea lui s-a schimbat de când fetiţele astea, toată lumea i-a băgat în cap că el este mult prea mare ca să mai stea lângă o băbăciune şi să-i scrie ei. Şi că el poate să-i scrie şi lui Celine Dion dacă vrea muşchiul lui. Lui, pentru că este un copil, şi este un copil foarte talentat, că dacă nu era talentat, nu era lângă mine. Atunci i s-a urcat la cap şi acum poate s-a dezmeticit că după toată familia lui, eu am ţinut cel mai tare la el. Am fost singurul om care a ţinut la el după părinţii lui', declara Mirabela Dauer într-un interviu mai vechi, potrivit libertatea.ro.

Cu toate că toată lumea îi considera certați, Mirabela Dauer a uimit pe toată lumea atunci când a postat mai multe fotografii cu Raoul. Cântăreața a ținut să precizeze că cei doi sunt în relații bune, chiar dacă nu mai colaborează din punct de vedere muzical.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Mirabela Dauer și Raoul.

Foto: facebook

Citește și:

Nu a făcut mereu bani din muzică! Dan Bittman a muncit într-o blănărie: „Am cărat de toate'

De ce nu poate intra băiatul lui Adrian Iovan în posesia moștenirii lăsate de tatăl său. Romanița Iovan a spus tot adevărul

Andreea Berecleanu, emoționată până la lacrimi de mama ei: „Am sunat-o plângând și mi-a spus să zâmbesc…'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete