Kate Middleton și Prințul William: cum s-au înțeles la început?

Într-un interviu recent acordat revistei People, una dintre colegele de clasă ale celor doi, Laura Warshauer, a dat cărțile pe față. Iată ce-a spus aceasta despre primele întâlniri ale lui Kate Middleton, actuala ducesă de Cambridge, cu prințul William.

Popularitatea crescută a cuplului regal Prințul William-ducesa Catherine de Cambridge  se datorează, în primul rând, naturaleții pe care cei doi o afișează în public. Și nu doar față de cei din jur, ci mai ales unul față de celălalt. Însă așa au arătat lucrurile de la început între cei doi?

Kate Middleton și prințul William, colegi de clasă

Cei doi s-au întâlnit în 2001 la Universitatea St. Andrews din Scoția. Acolo au studiat Istoria Artei, fiind colegi și cu Laura Warshauer. Aceasta a declarat revistei „People' că „în mod sigur a existat chimie între cei doi. De câte ori Kate era în cameră, Will era, în mod evident, atent la ea'. În plus, „când stăteam cu toții la prânz în sala de mese, iar cei doi începeau să vorbească, era uimitor să vezi cât de natural era totul, cât de multe aveau să-și spună unul altuia.' Laura a adăugat și că „privind înapoi, au fost toate aceste mici momente – cu siguranță momente în care mi-am spus că asta chiar s-ar putea transforma în ceva mai mult'.

Prietenie înainte de iubire

Rememorând acele clipe, Kate avea să mărturisească în cadrul interviul care anunța logodna lor că a fost foarte emoționată de întâlnirea cu Prințul William și că s-a făcut roșie la față. Însă ce a contat în relație, mărturiseau cei doi, a fost perioada de prietenie de la începutul relației lor, dinainte de a deveni iubiți. După o scurtă pauză în relația lor, câțiva ani mai târziu, cuplul regal s-a căsătorit. Iar în aprilie au sărbătorit 10 ani de la faimosul eveniment. Bineînțeles, nelipsiți de la eveniment au fost Prințul George (8 ani), Prințesa Charlotte (6 ani) și Prințul Louis (4 ani).

Citește și:

Care este secretul relației dintre Regia Elisabeta a II-a și Ducesa de Cambridge?

Relația neobișnuită dintre Kate Middleton și Meghan Markle

Motivul bizar pentru care Prințul Philip o adora pe Kate Middleton

Foto: Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Avantaje.ro