Motivul bizar pentru care Prințul Philip o adoră pe Kate Middleton

KATE, DUCESA DE CAMBRIDGE este unul dintre cei mai populari membri ai familiei regale. Atât Regina Elisabeta a II-a cât și soțul ei Prințul Philip o îndrăgesc pe Kate și nu-și ascund simpatia pentru ea.

Prințul Philip și Regina Elisabeta

Un expert în eticheta regală a explicat motivul pentru care Kate este atât de adorată de ducele de Edinburgh. Ei bine, se pare că aceasta este „mai învechită' decât Meghan Markle. Mai demodată. Ducesa de Cambridge care este căsătorită cu prințul William din 2011, a fost acceptată de Familia Regală ca pe „una de-a lor.' Rolul ei în Familia Regală a fost întotdeauna unul pozitiv.

De când a sosit în Familia Regală, Ducesa a preluat sute de angajamente în sprijinul Reginei și a Prințului Philip, în fiecare an, și își dedică majoritatea timpului pentru o serie de cauze caritabile. Din 2011 și până astăzi între Kate și Prințul Philip s-a dezvoltat o legătură strânsă și semnificativă care nu poate fi trecută cu vederea de Palat. De altfel, Prințul Philip nu ascunde afinitatea pe care o are pentru Kate.

Ducele de Edinburgh reprezintă o clasă veche a familiei regale, una care încă crede cu tărie în tradiție și apreciază simțul datoriei față de Coroană mai presus de orice.

Jurnaliștii britanici spun: „La nivel personal, Philip este de modă veche și va aprecia mereu valorile tradiționale. Iubirea prințului Philip față de instituția monarhică de modă veche și clasică, este fără îndoială, cunoscută. În ducesa de Cambridge, Prințul Philip vede o întruchipare a acestor valori care astfel nu se vor pierde de-a lungul anilor.'

În timp ce Meghan și Harry au făcut deliciul presei de scandal cu decizia lor șocantă de divizare și îndepărtare de Familia Regală, viața privată a ducelui și a ducesei de Cambridge rămâne în mare parte sub acoperire. Evenimentele create de Prințul Harry și de soția sa, Meghan,  au fost privite în mod nefavorabil de monarhie, pe când Kate, Ducesă de Cambridge este descrisă astfel: „Este puțin mai de modă veche decât Meghan Markle, ceea ce cred că este apreciabil în interiorul Coroanei'.

Biograful casei regale a declarat că ducesa are, de asemenea, un loc special în inimile publicului britanic, care o pune înaintea altor membri ai familiei.

Acesta a explicat: „Este superbă și nu face niciodată o fotografie proastă. Și în această lume vizuală în care trăim, este important să vedem pe cineva care va fi o viitoare regină cu o frumusețe evidentă, naturală. A adus o gură de aer proaspăt în familia Windsor. Pe de altă parte, ca viitoare regină consortă și mamă pentru un viitor rege, ducesa are multe responsabilități de care trebuie să țină cont.'

Se așteaptă să fie o soție care va ști să-și susțină soțul, o mamă practică și prezentă, un avocat al carității și membru al familiei regale care lucrează cu normă întreagă, printre alte roluri.

Foto: Hepta

Citește și:

Proaspăt despărțită de iubitul milionar, Rihanna pozează super sexy, în lenjerie intimă

Cum arată actrița Goldie Hawn la 75 de ani?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete