Care este secretul relației dintre Regina Elisabeta a II-a și Kate Middleton?

Viața familiei regale britanice și tot ceea ce se întâmplă dincolo de porțile de la Buckingham reprezintă tot atâtea semne de întrebare pentru fiecare cetățean britanic și nu numai. Toată lumea știe deja că Regina Elisabeta a II-a nu are o relație strălucită cu Meghan Markle, soția prințului Harry, mai ales după ce, anul trecut, aceștia au renunțat la toate titlurile regale și au ales să se mute în California.

Nu la fel stau, însă, lucrurile în ceea ce o privește pe Kate Middleton, care a dezvoltat de-a lungul celor aproape 10 ani care au trecut de când ea a intrat în familia regală după căsătoria cu Prințul William.

Secretul relației dintre Regina Elisabeta a II-a și Kate Middleton

Multe s-au schimbat de atunci în viața lui Kate, care se temea că nu va reuși să se integreze la Buckingham și, mai ales, să se achite de toate obligațiile pe care le implică statutul de ducesă de Cambridge.

Dar, ajunsă la 37 de ani, Kate a izbutit să treacă peste toate aceste dificultăți datorită sprijinului pe care l-a primit tocmai din partea Elisabetei a II-a. Mai mult decât atât, regina a fost și cea care i-a dezvăluit lui Kate multe dintre secretele succesului vieții de monarh.

După cum scrie US Magazine, care citează o sursă de la Buckingham, relația lui Kate cu Elisabeta a II-a s-a consolidat din momentul în care Kate și William s-au mutat la Kensington Palace. „Kate și regina au avut întotdeauna o legătură specială, dar au dezvoltat o prietenie mai profundă după ce ea și William s-au mutat de la Anmer Hall, la Palatul Kensington, care se află foarte aproape de Palatul Buckingham', a declarat un insider pentru sursa citată.

Ce distincție importantă a primit Kate Middleton

 

 

În același timp, cele două femei servesc de cele mai multe ori ceaiul de după-amiază. La aceste întâlniri formale, „regina îi oferă lui Kate o pregătire individuală în ceea ce privește preluarea coroanei' știut fiind faptul că aceasta va deveni regină consortă în momentul în care William va urca pe tronul Marii Britanii.

De altfel, Kate își ia foarte în serios îndatoririle regale mai ales că este conștientă de faptul că opinia publică este mai interesată de ea decât de ceilalți membri ai familiei deoarece este căsătorită cu viitorul monarh guvernant.

Kate se află sub aripa Reginei Elisabeta

Sursa citată mai precizează că bunica prințului William este foarte atentă la tot ceea ce face Kate, iar atunci când observă că un anumit aspect nu este potrivit pentru o viitoare regină o atenționează pe aceasta. „A luat-o cu adevărat pe Kate sub aripa ei', a mai precizat insiderul pentru US Magazine.

Peste toate acestea, Elisabeta a II-a admiră cel mai mult la Kate Middleton este faptul că aceasta este conservatoare, ceea ce o face pe regină să-și amintească de cum era ea în tinerețe, mai ales la nivel vestimentar.

Ducesa de Cambridge afișează același stil vestimentar, lucru apreciat de specialiștii în domeniu. Aceștia sunt de părere, însă, că ținutele pe care aceasta le poartă o fac să arate cu cel puțin zece ani mai în vârstă.

Ce distincție importantă a primit Kate Middleton

Practic, se întâmplă același lucru care i s-a întâmplat și reginei Elisabeta a II-a după ce aceasta urcase pe tron. Stiliștii vremii considerau ținutele suveranei elegante, dar cam demodate.

A devenit o certitudine faptul că Elisabeta a II-a și Kate au devenit foarte apropiate odată cu trecerea anilor, iar regina adoră să petreacă timp cu ducesa, fiecare dintre ele bucurându-se din plin de compania celeilalte.

De altfel, în ultima vreme, ele au avut din ce în ce mai multe apariții publice împreună, iar britanicii speră că vor avea cât mai multe astfel de apariții deoarece este întotdeauna o bucurie și o plăcere să le vezi una lângă cealaltă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete