Relația neobișnuită dintre Kate Middleton și Meghan Markle

Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, și Meghan Markle, Ducesa de Sussex, alcătuiesc împreună cu Prințul William și cu Prințul Harry așa-numitul „Fab Four', însă un expert regal a susținut că relația cumnatelor nu a fost una tocmai „simplă'.

„Fab Four' nu au fost văzuți împreună în public de la Zilele Commonwealth-ului de la Westminster Abbey.

Acesta a fost ultimul angajament regal al Prințului Harry și al Ducesei Meghan înainte ca aceștia să renunțe, anul trecut, la titlurile regale. În acest an s-a scris că „Fab Four' s-ar putea reuni încă o dată cu ocazia dezvăluirii unei statui în memoria regretatei mame a Prințului William și a Prințului Harry, Prințesa Diana.

Acest lucru nu a fost confirmat, iar restricțiile actuale de călătorie cauzate de pandemie ar putea însemna că, din păcate, întâlnirea nu va mai avea loc.

În timp ce relația dintre cei doi frați a fost adesea în centrul atenției, relația dintre cumnatele Catherine și Meghan a fost la rându-i sub lupa experților regali și ai mass-media de pretutindeni.

Kate Middleton si Meghan MarkleSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Care a fost relația dintre Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex?

După cum scrie cotidianul „Daily Star', în documentarul difuzat de postul Channel 5 și intitulat „When the Middletons Met The Monarchy', experții regali au declarat că relația dintre cele două ducese a fost una provocatoare.

Vorbind despre dificultățile pe care le-au întâmpinat Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex pentru documentarul menționat anterior, expertul regal Claudia Joseph, autorul cărții „Kate Middleton: Princess in Waiting', a declarat: „Când Meghan s-a alăturat familiei regale, toată lumea a presupus că ea și Kate vor deveni cele mai bune prietene deoarece ambele erau din afara familiei regale. Dar, desigur, ele sunt două femei foarte diferite'.

Expertul regal, Richard Kay, a explicat: „Kate a fost un fel de victimă colaterală. Ea și Meghan nu s-au înțeles niciodată în mod deosebit. Relația dintre ele nu a fost atât de simplă pe cât s-ar fi așteptat lumea să fie'.

Kate și Meghan au fost fotografiate împreună la diferite evenimente organizate sub patronajul Casei regale britanice de-a lungul anilor cu ocazia Crăciunului sau a manifestărilor prilejuite de „Trooping the Color'. De asemenea, ele au fost împreună și la evenimente sportive din Marea Britanie, inclusiv la turneul de tenis de la Wimbledon.

Prințul Harry și Ducesa Meghan s-au stabilit acum în Statele Unite ale Americii împreună cu fiul lor Archie, iar cele două familii nu s-au mai văzut la fel de mult ca până anul trecut.

Cu toate acestea, de Crăciun, presa a scris că Harry și Meghan au trimis cadouri nepoțeilor și nepoatei lor, Meghan implicându-se foarte atent în această activitate. Rămâne de văzut, totuși, dacă cele două familii se vor putea reuni în acest an, dar mai ales dacă relația dintre Kate și Meghan se va ameliora așa cum își doresc milioane de britanici.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete