Julia Roberts arată grozav într-o rochie curcubeu, iar soțul ei… îi ține trena!

Aflată pe plaja din Malibu, în timpul unui foto-shooting, actrița de 50 de ani, a fost asistată de soțul ei, Danny Moder, care i-a ținut tacticos poalele rochiei să nu se murdărească. Relaxată, pusă pe glume, actrița a râs cu echipa de filmare în timp ce se juca cu trandafirii roșii aflați pe post de recuzită. Când a fost rugată să-și schimbe poziția și să găsească un alt loc pentru o imagine perfectă, Julia Roberts a fost ajutată de soțul ei, Danny Moder care i-a ridicat poalele superbei rochii curcubeu din tiul multicolor. Deși presa de peste ocean a vehiculat o eventuală despărțire între cei doi, zvonurile au fost infirmate de cuplu prin apariția lor ținându-se drăgăstos de mână, la o petrecere ținută de Oprah Winfrey.

Danny și Julia s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei Mexicanul, unde Danny era cameraman, iar Julia, actrița principală. Cei doi s-au căsătorit în 2002 și au împreună trei copii.

De altfel, într-un interviu pe care aceasta l-a acordat anul trecut publicației Harper’s Bazaar, actrița recunoaște cu sinceritate că până să-l cunoască pe Danny era un munte de egoism. “Ëu eram prioritatea numărul 1. Toate se învârteau în jurul meu. Așa consideram că trebuie să fie…”

Foto: Hepta

Citește și:

Cum a reacționat Feli în momentul în care a aflat că va deveni mamă: Auzeam efectiv voci care îmi spuneau…'

Cum reușește Jennifer Lopez să arate atât de bine la 49 de ani? Dieta care îi oferă energie și o ajută să se mențină în formă

Ce lucru important îi ascund prințul William și Kate Middleton prințului George? Detaliul ținut secret pentru a-l proteja

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete