Ce lucru important îi ascund prințul William și Kate Middleton prințului George? Detaliul ținut secret pentru a-l proteja

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Prințul William și Kate Middleton au declarat în nenumărate rânduri că își doresc ca toți cei trei copii ai lor să crească într-o familie perfect normală și să aibă o copilărie asemănătoare cu cea pe care o au și ceilalți copii din jurul lor. Din acest motiv, ducii de Cambridge au ales să îi ascundă un lucru important prințului George, din dorința de a-l proteja.

Deși fac parte din familia regală britanică și există un set de reguli care dictează modul în care sunt educați, copiii lui Kate Middleton și ai prințului William nu primesc un tratament special, ci sunt crescuți ca niște copii normali. Merg în parc, se plimbă cu bicicleta, merg în locuri destinate celor mici, totul pentru a se bucura din plin de activitățile specifice vârstei lor.

Ce lucru important îi ascund prințul William și Kate Middleton prințului George?

Prințul George a împlinit de curând 5 ani, dar pentru că își doresc să îl țină departe de presiuni și să îl protejeze, prințul William și Kate Middleton nu i-au explicat rolul important pe care îl are în familia regală britanică. Detaliul pe care ducii de Cambridge îl țin secret face referire la lina de succesiune la tronul britanic. Mai exact, prințul George încă nu știe că el este cel de-al treilea în linia de succesiune, înainte acestuia fiind prințul Charles și prințul William.

“În ceea ce îl privește pe George, ei încearcă să amâne momentul în care să îi dezvăluie informația și să-i ofere o viață normală înainte de a conștientiza acest lucru. Dar acest lucru va fi, totuși, o parte a educației sale și îl va ajuta să înțeleagă ceea ce fac părinții și bunicii lui, cât și, probabil, destul de curând, că are o viață publică și ce presupune acest lucru.”, a spus Catherine Mayer, autoarea cărții “Charles: Inima unui rege”, potrivit thesun.co.uk.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu prințul George.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Personalitățile născute în Zodia Leului pe 24 iulie. Află cine s-a născut pe aceeași dată cu tine!

Cum reușește Brigitte Macron să aibă picioare frumoase și tonifiate?

Regula pe care Meghan Markle cu greu o poate accepta. Ce i-a impus regina Elisabeta a II-a?

 

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete