Joi, 9 aprilie: Veștile bune ale zilei în plină epidemie de coronavirus

Avem vești bune. Bine începe ușor ușor să iasă la lumină. Epidemia de coronavirus dă semne că se stinge.

Țări ca Italia, Coreea de Sud, Elveția sau Danemarca raportează cazuri din ce în ce mai puține și ridicări ale restricțiilor.

Joi, 9 aprilie: Vești bune ale zilei în plină epidemie de coronavirus

1. Italia raportează din ce în ce mai puține decese. Coreea de Sud a raportat cel mai mic număr de noi infectări – 39. Danemarca și Elveția anunță că vor ridica restricțiile începând cu jumătatea lunii aprilie.

2. 12 milioane de euro, la final de martie, au plecat către sistemul medical din partea a peste 100 din companii din România.

3. Instituțiile publice din România au implementat ieri procedura de eliberare și primire a documentelor semnate electronic.

4. România se bazează pe deconturile care vor veni din partea Uniunii Europene, pentru a susține financiar parte din măsurile economice luate în timpul pandemiei de coronavirus, a anunțat premierul Ludovic Orban. Toate „socotelile' vor putea fi făcute undeva după mijlocul lunii aprilie.

5. O companie medicală din Elveţia a anunţat că poate produce aparate de testare împotriva coronavirus. Așadar, iată, Elveția poate raliza astfel peste 30 de milioane de teste anul acesta.

Citește și de ce nu poate fi testată populația în masă pentru coronavirus?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Timp Liber