Miercuri, 8 aprilie: Veștile bune ale zilei în plină epidemie de coronavirus

Suntem în continuare în izolare. Epidemia de coronavirus a pus lumea pe STOP. Astăzi, după 78 de zile de la momentul declanșării epidemiei de coronavirus în Wuhan, China, oficialii de aici ridică toate măsurile impuse în acest context.

Așadar, iată că locul din care a pornit criza reîncepe să trăiască. Aceasta este, cu siguranță o veste bună, dar pe lângă ea te asigurăm că mai sunt destule.

Pe câteva dintre ele, ți se expunen mai jos.
Bucură-te! Stai în casă!

1. Dumincă, de Paștele Catolic, Andreea Bocelli va susține un concert. Spectacolul va fi găzduit de Domul din Milano care va fi gol. Concertul artistului italian va fi transmis gratuit în întreaga lume.

2. De la o medie de 40 de infracțiuni pe zi, în Iași, în această perioadă se înregistrează o medie de 15 acte în afara legii. Vești bune, iată, transmise de polițiști care spun că au dispărut furturile din buzunare și spargerile de locuințe.

3. 300.000 euro donați de familia Timiș pentru utilarea secțiilor ATI cu echipamente și aparatură medicală.

4. Accesează canalul de Youtube „Eu pot, eu sunt magician' și îl vei găsi pe Marian Râlea, vestitul „Magician'. În fiecare zi, actorul apreciat de copiii tuturor generațiilor va citi câteo poveste pentru cei mici. Proiect susținut de Teatrul Naţional pentru Copii „Abracadabra'.

5. 1,1 milioane de măști de protecție încep să fie distribuite către medicii de familie, conform declaraților venite din partea CNAS. De asemenea, o aeronavă Boeing 747-400 a adus ieri un număr de 2.000.000 de măști fpp2.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri