Joaquin Phoenix și Rooney Mara s-au logodit după trei ani de relație

Joaquin Phoenix și Rooney Mara, Roma 2013

Este oficial: Joaquin Phoenix și Rooney Mara s-au logodit după trei ani de relație, scrie Us Weekly, citat de PopCulture.

Cu ceva timp înainte ca cei doi să o confirme, speculații cu privire la o posibilă logodnă au circulat presa internațională.

Cu exact două luni înainte ca Us Weekly să confirme, fanii cuplului au surprins-o pe Rooney, actriță de origine americană în vârstă de 34 de ani, purtând un inel cu diamanat la un marș dedicat drepturilor animalelor alături de Joaquin.

În timpul demonstrației, care a marcat Ziua Națională a Drepturilor Animalelor, perechea a purtat animale decedate pe străzile orașului.

Actorul din pelicula Joker a purtat un pui decedat, în timp ce actriţa a purtat de asemenea o pasăre decedată de mici dimensiuni.

Amândoi au purtat tricouri cu mesajul: „Planeta noastră, dar și planeta lor.”

Rooney a mai fost surprinsă purtând același inel în timpul unei ieșiri în Los Angeles pentru care a ales să poarte și o poșetă pe care a fost inscripționat mesajul „Go Vegan” (Fii Vegan).

Rooney a purtat constant bijuteria deși nu a confirmat că este logodită sau că a început planificarea nunții ei și a actorului.

Joaquin Phoenix și Rooney Mara s-au logodit după trei ani de relație

Rooney și Joaquin s-au cunoscut în anul 2013 pe platourile de filmare ale peliculei Her. Relația lor a început însă trei ani mai târziu, în 2016.

Cuplul a fost reunit pe marele ecran în producția Maria Magdalena. Joaquin și Rooney și-au confirmat relația pe covorul roșu al Festivalului de Film de la Cannes 2017.

Cei doi au vorbit și s-au îmbrățișat după ce actorul a fost premiat pentru reprezentația din filmul You Were Never Really Here, scria la vremea respectivă People.

O altă sursă mărturisea că au vorbit pe tot parcursul galei de premiere.

„Vorbeau non-stop. O discuție nesfârșită. Apoi s-au îndreptat spre mașina lor în timp ce se țineau de mână. Păreau un cuplu foarte natural.”

Deși și-au confirmat relația, Phoenix și Mara și-au păstrat intimitățile vieții de cuplu doar pentru ei.

Într-un interviu oferit publicației T Magazine în 2017, bărbatul a confirmat că, încă de atunci, el și Rooney locuiesc împreună.

În afara acestor detalii, nu se cunosc foarte multe despre relația lor. Perechea preferă să stea departe de lumina reflectoarelor.

Foto: Hepta.ro

Citește și: 

Experții au dat verdictul: viața lui Meghan Markle în familia regală este mult mai grea decât a fost cea a prințesei Diana. Care este explicația?

Avea doar 26 de ani și era însărcinată în aproape 9 luni când a fost ucisă! Crima care a zguduit o lume întreagă

Gafă incredibilă a președintelui Donald Trump: a primit-o la Casa Albă pe Nadia Murad, câștigătoarea Premiului Nobel pentru Pace în 2018, dar nu a știut cine este

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete