Mesajul lui Meghan Markle și al Prințului Harry cu ocazia aniversării Prințului George

Aniversarea de 6 ani a Prințul George

Azi, 22 iulie, Prințul George, fiul cel mare al Ducilor de Cambridge, împlinește 6 ani. Cu ocazia aniversării sale, cuplul regal a publicat trei noi imagini cu acesta

„La mulți ani, Prințului George! Ducii de Cambridge sunt bucuroși să publice câteva noi imagini cu fiul lor pentru a marca cea de-a 6-a aniversare a Înălțimii Sale Regale.

Fotografiile au fost suprinse de curând în grădina Palatului Kensington de mama Prințului, Ducesa de Cambridge, Kate Middleton. Vă mulțumim pentru mesajele și gândurile bune!”

Mesajul lui Meghan Markle și al Prințului Harry cu ocazia aniversării Prințului George

Așa cum deja și-au format obiceiul, Ducii de Sussex, Prințul Harry și Meghan Markle, i-au urat Prințului George „La mulți ani!' printr-un scurt și la obiect comentariu la una dintre imaginile publicate pe Instagram.

„La mulți ani 🎂🎈! Îți dorim o zi cât mai specială și multă iubire!”, a comentat cuplul regal.

Meghan și Harry nu au fost singurii care i-au transmis urările lor prin comentarii Prințului George. Fanii Familie Regale s-au înghesuit în căsuța de comentarii pentru a-l felicita pe cel mic.

„La mulți ani, Prințului George! Îți doresc o zi cât mai frumoasă. De asemenea, sper să ai parte de iubire, apreciere, sănătate, fericire și multe zâmbete! Urări din Elveția către Palatul Kensington!” /

„Poate fi mai prețios de atât?? Iubire! La muți ani, Prințului George!” / „Arată exact ca Prințul William, dar cu ochii lui Kate (sau, cum a zis chiar Ducesa însăși, ochii Middleton).”

Meghan și Harry, care doar ce au binevenit pe lume primul lor copil, un fiu, Archie Harrison, au optat pentru comentarii și în cazul aniversărilor Prințului William și ale celorlalți doi copii ai lui, Prințul Louis și Prințesa Charlotte.

„La mulți ani, Louis! Transmitem iubire și gânduri bune din partea amândurora”, a scris în aprilie cuplul pentru a-și celebra nepotul. Au finalizat mesajul cu „xo.” – sărut și îmbrățișare.

Pentru micuța Charlotte au scris: „La mulți ani, Charlotte! Multă iubire, H și M xo.”, alături de emoji-uri cu un tort și un balon.

Iar pentru William, mesajul a sunat așa: „La mulți ani, Ducelui de Cambridge!”

Foto: Instagram

Citește și: 

S-au cunoscut când ea avea 13 ani și el 20! Cea mai controversată poveste de iubire de la Hollywood

Gafă incredibilă a președintelui Donald Trump: a primit-o la Casa Albă pe Nadia Murad, câștigătoarea Premiului Nobel pentru Pace în 2018, dar nu a știut cine este

Avea doar 26 de ani și era însărcinată în aproape 9 luni când a fost ucisă! Crima care a zguduit o lume întreagă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete