Experții au dat verdictul: viața lui Meghan Markle în familia regală este mult mai grea decât a fost cea a prințesei Diana. Care este explicația?

Prințesei Diana i-a fost greu să respecte de fiecare dată normele impuse de familia regală britanică și se pare că Meghan Markle îi calcă pe urme, însă experții sunt de părere că situația ducesei de Sussex este mult mai complicată. Uite de ce viața lui Meghan Markle în familia regală este mult mai grea decât a fost cea a prințesei Diana. 

De multe ori a fost criticată pentru aparițiile ei publice, pentru felul în care se comportă, devenind deja un lucru obișnuit ca Meghan Markle să încalce protocolul regal. Este mereu în atenția presei, iar fiecare lucru greșit pe care îl face este aspru criticat de cei din jur.

Viața lui Meghan Markle în familia regală este mult mai grea decât a fost cea a prințesei Diana. Care este explicația?

De când a intrat în familia regală britanică și până în prezent, Meghan Markle a încercat să își schimbe radical stilul de viață și să țină cont de regulile impuse. Având în vedere că înainte de a-l cunoaște pe prințul Harry a fost actriță, trecerea de la o viață în lumina reflectoarelor la una în care discreția este cuvântul de bază nu a fost tocmai una ușoară pentru actuala ducesă de Sussex. Cu toate acestea, nu fosta carieră face ca viața lui Meghan Markle în familia regală să fie o adevărată provocare, în comparație cu cea a prințesei Diana, ci altul este motivul pentru care experții au ajuns la această concluzie.

Specialiștii spun că lui Meghan Markle îi este mult mai greu să facă față presiunii decât i-a fost prințesei Diana și asta din cauza dezvoltării tehnologiei. Oricine poate folosi un telefon inteligent pentru a o fotografia, astfel că trebuie să fie tot timpul impecabilă, situație prin care prințesa Diana nu a fost nevoită să treacă.

“Acum, fiecare persoană cu care un membru al familiei regale britanice se întâlnește are un telefon inteligent. Fiecare cuvânt pe care îl spune poate fi înregistrat, nu contează unde sunt camerele tv, fotografii, pot fi oriunde.”, a spus un expert regal, potrivit thesun.co.uk 

În prezent, celor care fac parte din familia regală britanică le este din ce în ce mai greu să își țină viața privată departe de ochii curioșilor, iar experții spun că prințul Harry nu ar fi reușit să îi explice cu exactitate lui Meghan Markle ce va urma după ce se vor căsători, motiv pentru care acesteia îi este atât de greu să facă față presiunii venite din toate părțile.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Meghan Markle.

Foto: hepta.ro

Citește și:

BON JOVI în concert la București: un amestec de amăgire și dezamăgire. Noroc că au cântat fanii!

Cel mai nou cuplu de la Hollywood! Actorii KJ Apa și Britt Robertson, surprinși în ipostaze tandre la Comic-Con

Prințul George împlinește astăzi 6 ani! Fotografii emoționante cu fiul ducilor de Cambridge

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete