Jason Momoa și Lisa Bonet, o poveste de iubire ca-n basme

Jason Momoa și Lisa Bonet, o poveste de iubire ca-n basme

Jason Momoa (39 de ani) este, fără doar și poate, unul dintre cei mai sexy bărbați de la Hollywood. Cele mai cunoscute roluri ale sale sunt cele din serialele “Game of thrones” și “Baywatch” și din filmele “Conan Barbarul” și “Aquaman”. Jason Momoa și Lisa Bonet, fosta soție a lui Lenny Kravitz, sunt căsătoriți din anul 2005 și au împreună doi copii: o fetiță de 11 ani și un băiețel de 9 ani.

Diferența de vârstă dintre cei doi, deși nu este ceva nemaiîntâlnit, a stârnit destul de multe controverse. Jason le-a pus capăt, însă, într-un interviu acordat la sfârșitul anului trecut revistei “People”. El a mărturisit că s-a îndrăgostit de Lisa (52 de ani) încă din copilărie, după ce a văzut-o în Cosby Show, și și-a pus în minte s-o cunoască și s-o cucerească:

M-am îndrăgostit de ea pe când aveam 8 ani și ea vreo 20. I-am zis mamei mele: < Mami, o vreau pe ea! O s-o urmăresc pentru tot restul vieții și o să fie a mea! > Era ca și când aș fi zis:te voi urmări toată viața mea și voi pune mâna pe tine” Totuși, actorul a fost reținut în a-i mărturisi soției lui că a urmărit-o toată viața: “Nu i-am spus asta decât recent. Vă dați seama, aș fi părut un ciudat. E o regină, a fost dintotdeauna', a declarat actorul pentru sursa citată.

Jason Momoa și Lisa Bonet, căsătorie în secret

Și se pare că afirmația conform căreia atunci când îți dorești ceva din tot sufletul, tot Univesrul conspiră pentru a-ți îndeplini dorința, este cât se poate de adevărată. În 2005, Jason a întâlnit-o pe Lisa într-un club de jazz. Niște prieteni comuni le-a făcut cunoștință: “M-am întors și am văzut-o cum vine spre mine. M-am uitat spre prietenul meu și simțeam cum ardea totul în mine, parcă aveam artificii în stomac', a povestit actorul.

A urmat o bere împreună. Și o relație care, anul acesta, împlinește 14 ani. S-au căsătorit însă abia în 2017, după 12 ani de relație. Ceremonia a avut loc într-un cadru intim, în casa pe care o dețin la Los Angeles, în prezența câtorva prieteni apropiați și a membrilor familiei.

Citeste si

Emilia Clarke, la un pas să își piardă viața. Actrița a fost operată de două ori pe creier: Am cerut personalului medical să mă lase să mor'

Ai nostalgia trecutului? Iată cum arată astăzi celebra Sclava Isaura…

Stilul DAENERYS

Sursa foto: hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete