Ce au declarat Șerban Copoț și George Vintilă după ce au fost eliminaţi de la “Asia Express”

serban clopot si george vintila

serban clopot si george vintila

Șerban Copoț și George Vintilă s-au numărat printre finaliștii în lupta pentru marele premiu de la “Asia Express”. Ce au declarat Șerban Copoț și George Vintilă după ce au fost eliminaţi de la Asia Express'.

Dar ghinionul a fost de partea lor, după ce au primit un elefant de culoare roşie. Din nefericire, aceștia au părăsit competiția “Asia Express”.

Aseară, invitați la “Xtra Night Show”, de la Antena 1, Șerban Copoț și George Vintilă au făcut primele mărturisiri despre momentul în care au fost nevoiți să părăsească competiția.

Ce au declarat Șerban Copoț și George Vintilă după ce au fost eliminaţi de la Asia Express'

“Să ştii că e important să vezi lucrurile pozitive. Momentul în care afli că pleci… Era clar că noi avem un dezavanataj. Dacă era vorba despre autostop era clar că ajungem ultimii. Uneori aveam noroc, alteori nu aveam. Noi ne-am descurcat la probele psihice, aptitudini, logică. Eu sunt extrem de mulţumit de ce am făcut. Noi nu suntem prieteni de o viaţă, noi aici ne-am cunoscut. Am ajuns să avem chestii telepatice, ne înţelegeam din priviri”, a spus Șerban Copoț, în cadrul emisiunii “Xtra Night Show”.

 

Foto:facebook

 

Vezi si:

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete