IYASHI DÔME, un concept inovator, unic in Romania

O sedinta IYASHI DÔME produce aceeasi cantitate de transpiratie ca o alergare de minim 20 km, fara nici un efect negativ, cum ar fi: producerea excesiva de endorfina, oxigen activ, dezvoltare de acizi grasi, risc cardiac, uzura prematura a corpului.

IYASHI DOMEIYASHI DÔME permite eliminarea pana la 600 de kilocalorii (in unele cazuri mai mult).

Cercetarile au demonstrat ca celulele corpului nostru sunt receptive la undele infrarosii esalonate intre 4-25 micrometri.

Undele infrarosii lungi organice B-Carbon ale IYASHI DÔME emit infrarosii cu lungime de 5-20 micrometri corespunzand perfect organismului nostru.

Beneficiile IYASHI DOME pentru sanatate

  • eliminarea prin transpiratie a toxinelor acumulate, a metalelor grele (tehnologia ceramica/titan a IYASHI DÔME – are proprietatea de descompunere a toxinelor).
  • purificarea, regenerarea si infrumusetarea corpului (caldura in profunzime, pana la 40 mm sub piele)
  • scaderea eficienta in greutate (transpiratie prin emisie de unde infrarosii organice pornind de la o BAZA VEGETALA, produsa de IYASHI DÔME).
  • relaxarea, eliberarea de stres.
  • refacerea echilibrului organismului care ajuta la energizarea si revigorarea sa
  • si contribuie la reinstalarea starii de bine.

Tehnologia revolutionara IYASHI DÔME se bucura de o tot mai larga recunoastere si apreciere in lume, aparatul fiind prezent in SPA-uri si Resorturi Hoteliere prestigioase, in premiera in Romania, la ALPIN RESORT HOTEL Poiana Brasov.

 

Loading...
Recomandari
Libertatea
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri