Iulia Albu, măcinată de trecut: „Mi-am învățat lecția”

Alături de o fotografie mai veche în care este surprinsă într-un local, vorbind și gesticulând, Iulia Albu le atrage atenția urmăritorilor ei și nu numai la o perioadă din viața sa în care i se părea banală ieșirea la o cafea sau o discuție în contradictoriu cu părinții ei.

Iulia Albu, măcinată de trecut: „Mi-am învățat lecția”

Fashion editorul spune că „și-a învățat lecția” și că speră că vor „avea cu toții șansa să îndrepte lucrurile pe care le-au stricat în jur”.

„Pe vremuri, când mi se părea ceva banal să ies în oraș la o cafea, să nu mă spăl pe mâini în fiecare ora și să ies din casă fără mască și mânuși.

Pe vremea când nu reușeam să îmi văd părinții cu săptămânile sau când mi se părea important să mă contrazic cu ei din orice nimic fără regrete.

Era o „normalitate” pe care nu am apreciat-o niciodată la justa ei valoare. Mi-am învățat lecția.

Să sperăm că vom avea cu toții șansa să îndreptăm lucrurile pe care le-am stricat în jur în goana nebună după succes și o viață pe care o credeam perfectă.”

De mai bine de patru ani, Iulia Albu (38 de ani) și iubitul ei trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Partenerul vedetei de televiziune locuiește în Londra și este om de afaceri, relatează Click!.

Cum a cucerit-o bărbatul pe Iulia?

„Prima dată am remarcat că purta șosete extrem de colorate. A ajutat și faptul că este un bărbat extrem de cult și manierat.

În momentul întâlnirii noastre, cred că era singurul român care nu știa absolut nimic nici despre televiziunile din România, nici despre celebra mea găină.

A fost puțin amuzant. Dar acesta a fost unul dintre lucrurile care m-au fascinat. Niciodată nu am agreat pupătorii de moaște mondene. Și nici catedralele dedicate lor.

Nu am fost niciodată ușor de cucerit. Cu siguranță am o personalitate care este ușor de suportat doar de către un bărbat puternic.

El se încadrează perfect în Fișa postului. Cu succes chiar”, a mărturisit Iulia Albu, în trecut, pentru VIVA!.

Din anul 2004 până în anul 2013, Iulia Albu a fost căsătorită cu designerul Mihai Albu. Fostul cuplu are împreună o fiică, Mikaela, în vârstă de 9 ani.

Foto: Instagram

Citește și:

Elena Gheorghe, probleme cu cei mici: „Febre, frisoane, hipotermie și alte simptome tipice”

Rihanna, despre rolul de mamă: „Simt că societatea vrea să mă simt de parcă fac ceva greșit”

Artista a vrut să renunțe la cea de-a doua sarcină! Ce a convins-o să aducă pe lume cel de-al doilea fiu?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete