Elena Gheorghe, probleme cu cei mici: „Febre, frisoane, hipotermie și alte simptome tipice”

Artista Elena Gheorghe (34 de ani) este o femeie împlinită. Are o familie frumoasă, o carieră de succes, un soț atent și doi copii superbi.

De curând însă, copiii artistei au avut mai multă nevoie de ea decât de obicei. Fiul ei, Nicholas, a luat gripa B, iar pe mezină, Amelie, solista a fost nevoită să o interneze pentru un scurt timp în spital.

Elena Gheorghe, probleme cu cei mici: „Febre, frisoane, hipotermie și alte simptome tipice”

Într-un mesaj publicat pe contul personal de Instagram, Elena își justifică absența și atrage atenția urmăritorilor ei și nu numai că, în această perioadă extrem de dificilă, ar trebui să renunțăm la ură și răutăți, să fim „umani, toleranți și să ne ajutăm”.

„Dragii mei,

Eu sunt o fire foarte activă pe conturile de socializare și știți foarte bine că indiferent de vremuri niciodată n-am lipsit mai mult de 3-4 zile.

Acum însă a fost o situație delicată pentru mine și copiii mei. De pe 6 martie când Nicholas a luat gripa B, suntem într-o continuă doctoriceală (am trecut prin febre, frisoane, hipotermie și alte simptome tipice).

De peste 23 de zile stăm în casă cu mici excepții când am fost internată cu Amelie. Astăzi suntem bine și voiam să vă spun că suntem alături de voi cu gânduri bune și multă dragoste.

Perioada pe care o traversăm cu toții nu este întâmplatoare, este de fapt un restart deși este unul foarte dur.”

Elena Gheorghe: „Acum mai mult decât NICIODATĂ trebuie să FIM UMANI, să FIM TOLERANȚI, SĂ NE AJUTĂM”

„«Lumea s-a oprit în loc», deși natura și animalele își urmează cursul firesc, asta trebuie să ne pună pe gânduri.

Singurii prizonieri suntem noi, pentru că NOI suntem cei care trebuie să ne SCHIMBĂM. De la NOI pleacă totul.

Mi se rupe sufletul când citesc acum în al 12-lea ceas atâtea răutăți, atâtea lucruri urâte, cum dăm vina unii pe alții, cum mințim, cum aruncăm cu noroi asupra bisericii și cât suntem de RECI.

Acum mai mult decât NICIODATĂ trebuie să FIM UMANI, să FIM TOLERANȚI, SĂ NE AJUTĂM pentru că doar asta este SALVAREA NOASTRĂ.

DUMNEZEU ESTE ÎN NOI, TREBUIE DOAR SĂ-L LĂSĂM SĂ NE CONDUCĂ INIMA.

În fiecare seară, la orele 21:00, se face rugăciunea colectivă timp de 15 minute, ar fi minunat ca fiecare dintre voi să se alăture.

Sănătate multă și iubire!”

Solista și soțul ei, Cornel Ene, s-au cunoscut când artista avea 15 ani, iar el 18, pe când erau colegi în trupa Mandinga.

Cuplul s-a căsătorit în anul 2012 și împreună au doi copii, un fiu și o fiică, Nicholas Răzvan (8 ani) și Amelie Nicole (2 ani).

Foto: Instagram

Citește și:

Diana Dumitrescu, despre mesajele negative din mediul online: „Fiecare mamă face pentru copilul ei ce crede ea că este mai bine”

Fostei prezentatoare TV Anca Lungu îi este „dor de afară”, însă mărturisește că „izolarea e acum singura soluție eficientă”

Artista a vrut să renunțe la cea de-a doua sarcină! Ce a convins-o să aducă pe lume cel de-al doilea fiu?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete