Artista a vrut să renunțe la cea de-a doua sarcină! Ce a convins-o să aducă pe lume cel de-al doilea fiu?

Alicia KeysSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Artista Alicia Keys (39 de ani) a vorbit deschis despre ce a simțit cu adevărat când a aflat că este însărcinată cu fiul ei Genesis, acum în vârstă de 5 ani.

În memoriul pe care îl va lansa recent, More Myself, cântăreața dezvăluie că a luat în considerarea întreruperea sarcinii despre care aflase în anul 2014.

Potrivit unui fragment extras din memoriu și citat de People, Alicia i-a mărturisit medicului ei că „nu este pregătită”, dar și că nu este un moment prielnic pentru a bineveni un al doilea copil pe lume.

Artista Alicia Keys a vrut să renunțe la cea de-a doua sarcină! Ce a convins-o să aducă pe lume cel de-al doilea fiu?

„«Este cel mai prost moment posibil»”, își amintește spunându-i medicului. „«Lucrez la următorul meu album.

Soțul meu doar ce a fost acceptat în cadrul Școlii de Business Harvard. Iar eu am băut … mult.» Am plecat din cabinet atât de sfâșiată.”

„Muzica pe care o compuneam părea mai importantă și urgentă decât orice altceva”, mai spune artista referitor la albumul ei din anul 2016, Here (Aici).

„Ar trebui să amân lansarea lui cel puțin un an dacă aleg să am acest copil.” Alicia a decis să păstreze sarcina când a revenit în studio într-o seară și a ascultat o piesă compusă cu ajutorul soțului ei, More Than We Know (Mai Mult Decât Știm Noi).

„Versurile sunt despre cum suntem capabili de mult mai mult decât ne putem imagina”, mai scrie solista.

„Mi s-au umplut ochii de lacrimi. Cum aș putea să-i neg potențialul acestui copil frumos, acestei lumini care i-ar putea atinge pe ceilalți în moduri pe care nici nu le pot visa.

Pentru mine, piesa a fost un mesaj puternic de a continua cu sarcina”, mai spune Alicia. Artista mai are un fiu, Egypt, în vârstă de 9 ani, cu soțul ei, Swizz Beatz.

Rapperul și producătorul în vârstă de 41 de ani mai are alți trei copii din relații anterioare: Prince Nasir (19 ani), Kasseem (12 ani) și Nicole (11 ani).

În prezent, copiii rămân prioritatea numărul 1 a artistei. În noiembrie, solista și-a susținut fiul care își dorea o manichiură în culorile curcubeului după ce micuțul s-a răzgândit pe motiv că „oamenilor nu le va plăcea”.

„Are 4 ani! Și deja înțelege conceptul că cineva îl va judeca pentru că a ales să-și facă manichiura în culorile curcubeului”, a mărturisit atunci cântăreața.

Alicia continuă prin a preciza că și-a încurajat fiul să facă ceea ce își dorește fără să se lase influențat de ce ar putea spune cei din jur.

Foto: Instagram

Citește și:

Diana Dumitrescu, despre mesajele negative din mediul online: „Fiecare mamă face pentru copilul ei ce crede ea că este mai bine”

Comediantul Kevin Hart, tată pentru a patra oară! Soția actorului este însărcinată cu al doilea copil al cuplului

Actrița Michelle Williams s-a căsătorit în secret! Ea și regizorul Thomas Kail urmează să devină părinți

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete