Îți dorești o rochie de mireasă în nuanțe tari? Uite ce semnificație se ascunde în spatele fiecărei culori

Rochia de mireasă este o adevărată bătaie de cap pentru femei, alegerea fiind una foarte dificilă și asta pentru că există o varietate de modele. În plus, alegerea devine și mai grea atunci când vine vorba despre culoarea rochiei, fiecare nuanță având o anumită semnificație.

Când spui mireasă probabil că ai deja în minte o rochie albă, lungă, cu o trenă impresionantă și multiple broderii. În mod cert aceasta este simbolul nunții, însă mireasa modernă nu se mai leagă doar de acest aspect, ci are o imaginație bogată, este foarte îndrăzneață și nu ezită atunci când vine vorba despre culorile tari. Astfel, trebuie să știi că rochiile colorate nu sunt doar pentru domnișoarele de onoare și că nu este nimic greșit în a-ți alege o astfel de ținută pentru ziua cea mare.

În plus, culoarea rochiei pe care alegi să o porți în momentul căsătoriei poate spune foarte multe despre personalitatea ta.

Rochia de mireasă albastră

Dacă visezi la o nuntă pe plajă, rochia de mireasă albastră este exact ceea ce ai nevoie. Aceasta se potrivește perfect cu decorul și te va face să arăți spectaculos. Despre femeile care aleg o astfel de ținută se spune că sunt foarte sensibile, liniștite și pun foarte mult accent pe spiritualitate.

Rochia de mireasă roșie

Rochia de mireasă roșie este în mod clar o alegere care va stârni o serie de reacții în jurul tău. Această ținută se potrivește de minune unei femei energice, optimiste și cu foarte mult curaj. Mai mult, rochia roșie nu este chiar un lucru nou, miresele romanilor purtând fie rochii, fie un voal de culoare roșie, fiind convinse că astfel vor atrage bogăția și dragostea eternă în familia lor.

Rochia de mireasă galbenă

O rochie galbenă te va ajuta să ieși din tipare și să îi faci pe toți să își amintească de ziua nunții tale. Purtând o astfel de ținută, vei emana o energie pozitivă în jurul tău. Această culoare se potrivește femeilor cu un dezvoltat simț al umorului, curioase și foarte inteligente.

Rochia de mireasă verde

Rochia de mireasă verde este o alegere spectaculoasă. Dacă locația evenimentului este undeva în natură, această rochie te va face să te integrezi perfect în atmosferă. Rochia verde este clar a femeii echilibrate și care știe întotdeauna să ia cele mai bune decizii.

Rochia de mireasă roz

Pentru o mireasă delicată și fragilă, rochia de mireasă roz este cea mai inspirată alegere. Dacă ești o persoană care iubește această culoare, nu te teme să porți o astfel de rochie în ziua nunții.

Rochia de mireasă mov

O rochie într-o nuanță vibrantă de mov va face orice mireasă să radieze. Această ținută se potrivește perfect unei femei creative și cu un aer ușor misterios.

Rochia de mireasă albă

În cazul în care vrei să respecți tradiția, rochia albă te va pune în valoare, atât timp cât alegi modelul potrivit. Rochia albă de mireasă este simbolul purității și inocenței.

Deschide galeria foto pentru a vedea o serie de rochii spectaculoase, perfecte pentru ziua în care vei păși în fața altarului.

Foto: shuuterstock.com, 123rf.com

Citește și:

Cum să-ți faci singură un machiaj pentru nuntă? Vei arăta fabulos și vei economisi bani frumoși

Modele superbe pentru tortul de nuntă

Ce rochie porți la o nuntă de vară? 3 tipuri de ținute în funcție de specificul nunții

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse