Oana Roman, dezvăluire surprinzătoare despre viața ei: ”Am avut o perioadă foarte grea, eram singură, fără prieteni”

Puțini știu că Oana Roman este o mare iubitoare de animale. Prezentatoarea Andra Trandaș a mers acasă la Oana pentru a vorbi despre pasiunea lor comună, cățeii.

Oana are în prezent un cățel pe nume Bubble, pe care ea și familia ei îl iubesc foarte mult. Acesta nu este însă primul animal de care Oana Roman este foarte atașată, ea are o întreagă istorie legată de minunații patrupezi.

Oana Roman, dezvăluire surprinzătoare despre viața ei

„Eu mi-am dorit un câine dintotdeauna. Cât am stat la bloc, înainte de Revoluție,  mama nu a vrut să am un animal. Poate singurul avantaj pe care l-am avut când ne-am mutat la casă, ăsta a fost, că am putut să-mi iau un câine. Spun că ăsta a fost singurul avantaj pentru că mie nu mi-a plăcut deloc că ne-am mutat, mă simțeam foarte singură, fără prieteni. Perioada de după Revoluție a fost una foarte grea pentru mine, eu nu mai aveam prieteni, eram ruptă de lume și ai mei aveau foarte multă treabă.  Așa că am fost foarte bucuroasă când mama m-a lăsat să-mi iau un câine', a mărturisit Oana Roman, în cadrul emisiunii „Stăpânii vedetelor', de la Antena Stars.

Despre perioadele dificile din viața ei, dar și despre dragostea pe care atât ea, cât și fetița și soțul ei le-o poartă lui Bubble, Oana Roman a la Antena Stars, sâmbătă, în cadrul emisiunii „Stăpânii vedetelor'. Alături de Oana se află atât micuța Isabela, cât și soțul ei Marius.

Foto: Antena Stars

Citește și:

Oana Roman a primit o propunere de a-și opera stomacul pe gratis! A luat o decizie surprinzătoare: „M-a rugat frumos'

Oana Roman pune la punct lumea mondenă într-o nouă emisiune care se va transmite live pe pagina de facebook a revistei Viva

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete