Ioana Maria Moldovan a îmbrăcat, în sfârșit, rochia de mireasă

Prezentatoarea tv Ioana Maria Moldovan are 36 de ani, iar de 13 ani trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Marian Galeș, împreună cu care are și un băiețel, Andrei-Ioan, în vârstă de 9 luni. Ioana a declarat în repetate rânduri că nu e căsătorită și nici decisă să facă prea curând pasul.

Ioana Maria Moldovan a îmbrăcat rochia de mireasă, dar… nu crede în acte

Astăzi, însă, frumoasa prezentatoare le-a dat ceva emoții fanilor în momentul în care a postat pe Facebook și pe Instagram o poză în care apare îmbrăcată în rochie de mireasă: “Să nu mai zică cineva că nu am îmbrăcat rochia de mireasă! Pentru o filmare ce-i drept, dar am fost mireasă!”

Într-un interviu recent pentru www.okmagazine.ro, Ioana Maria Moldovan spunea că singurul moment în care și-a dorit să se căsătorească a fost după nașterea micuțului Andrei, “pentru ca Andrei să aibă în acte acelaşi nume de familie. N-a fost să fie, pentru că naşul nostru a fost plecat, eu voiam să ajungem la un anu­mit primar… Dar cred că aşa a trebuit să se întâmple, să nu ajungem să facem pasul ăsta şi că ne e mai bine fără acte”. Deși mărturisește că… trăiește ca o familie tradițională și crede în ideea de familie, jurnalista nu crede în acte și în puterea acestora de a ține unită familia.

De altfel, într-un alt interviu acordat www.click.ro în anul 2014, Ioana susținea că nu ar face copii înainte de a se căsători dintr-un singur motiv: “Eu cred că, în certificatul de naştere al copilului, ambii părinţi trebuie să aibă acelaşi nume de familie”. Deși lucrurile nu au stat exact așa cum își plănuise în 2014, Ioana i-a rămas totuși fidelă motivului pentru care s-ar fi căsătorit: acela ca actul de naștere al copilului să fie în regulă.

Citeste si

Tina Turner, obligată de soț să facă un lucru rușinos în noaptea nunții

Antonia dezvăluie complexul pe care îl are încă din copilărie: Am învățat să mă iubesc aşa cum sunt'

Detaliul pe care foarte puțini oameni l-au observat în fotografiile prințului Charles cu prințesa Diana

Sursa foto: facebook, instagram 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete