Antonia dezvăluie complexul pe care îl are încă din copilărie: “Am învățat să mă iubesc aşa cum sunt”

Este una dintre cele mai frumoase femei din România, dar acest lucru nu a împiedicat-o să dezvolte un complex încă din copilărie. Deși trăsăturile ei sunt considerate de mulți ca fiind aproape de perfecțiune, Antonia a vorbit despre acel detaliu care i-a produs întotdeauna un disconfort, dar pe care a învățat să îl accepte de-a lungul timpului.

Nu mai este un secret pentru nimeni că Antonia este o femeie frumoasă și care reușește să iasă în evidență ori de câte ori apare în public. Cu toate că primește tot timpul complimente pentru felul în care arată, Antonia nu se consideră perfectă, ba mai mult, cântăreața chiar a vorbit despre complexul pe care l-a dezvoltat încă din copilărie și care multă vreme a făcut-o să se simtă rușinată de felul în care arată.

Antonia dezvăluie complexul pe care îl are încă din copilărie

Dacă pentru unele femei o siluetă subțire și o înălțime peste medie reprezintă standardele de frumusețe care se apropie cât mai mult de perfecțiune, Antonia nu este de aceeași părere. Pentru că încă din copilărie era mult mai înaltă decât colegele ei, Antonia considera acest lucru un defect și încerca să îl mascheze pe cât posibil.

“Aveam un complex pentru că eram prea înaltă. Când eram mai mică stăteam alături de prietenele mele și toate erau mai mici, cumva aveam tendința de a sta cocoșată, mă ghemuiam ca să fiu la aceeași înălțime. Eu dacă mă îndrept, port tocuri și intru într-o încăpere atrag toate privirile, dar nu neapărat prin frumusețe. Toți se întreabă: “Cine e căluțul ăsta?”. Acesta a fost complexul meu, dar am învățat să mă iubesc așa cum sunt și mă simt foarte bine în pielea mea. Mai am și eu momente în care nu mă simt ok, dar e total normal.”, a spus Antonia într-un interviu pentru adevarul.ro.

Pe măsură ce anii au trecut, cântăreața a învățat să se accepte și să nu mai vadă în înălțimea ei un element care stă în calea frumuseții.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Antonia.

Foto: facebook

Citește și:

Care este cea mai periculoasă celebritate din mediul online? Uite ce se poate întâmpla atunci când îi cauți numele pe internet

Lorelai Moșneguțu a împlinit 16 ani! Cum a fost sărbătorită de cei dragi?

Detaliul pe care foarte puțini oameni l-au observat în fotografiile prințului Charles cu prințesa Diana

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro