Ioana Ginghină își dorește ca fiica ei Ruxandra să se apropie de iubita fostului ei soț

Presa mondenă dezvăluia, la sfârșitul lunii mai a anului trecut, că, după un mariaj de aproape 12 ani, actorii Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au decis să se separe. Cuplul are împreună o fiică, Ruxandra, în vârstă de 12 ani.

În prezent, ambii actori au noi relații. Conform unor persoane din anturajul actorilor, Ruxi nu a cunoscut-o încă pe iubita tatălui său, un pas pe care actorul s-ar teme să îl facă deocamdată pentru a nu deteriora legătura dintre ei, relatează Libertatea.

Ioana Ginghină își dorește ca fiica ei Ruxandra să se apropie de iubita fostului ei soț

În ceea ce o privește pe actuala parteneră a fostului ei soț, Ioana Ginghină își dorește ca fiica ei să se apropie de acesta.

„Iubita lui (n.r. – Alexandru Papadopol) i-a trimis Ruxandrei un cadou de Crăciun. Din câte știu, cele două nu s-au întâlnit până acum.

Ioana nu a fost deranjată de acest gest, ba chiar încearcă să o apropie pe Ruxi de iubita fostului soț.

Se gândește că și ea, la rândul ei, e mamă, că are doi copii, și e ok să aibă grijă de Ruxandra atunci când e la tatăl ei.

Fata va trebui să o accepte la un moment dat, pentru că relația lor pare serioasă. În plus, ruptura dintre Ioana și tatăl fiicei sale a avut loc cu mult timp înainte ca el să își facă o iubită”, au povestit aceleași surse, pentru Libertatea.

Recent, Ioana Ginghină a dezvăluit că și ea are o nouă relație

Ioana, la rândul ei, formează un cuplu cu un bărbat al cărui nume nu-și dorește încă să îl facă public.

„Am fost răcită, iar el a avut grijă de mine. Cu flori și cu atenție un bărbat mă poate cuceri.

Este frumos să știi că ai pe cineva acolo care are grijă de tine atunci când ai nevoie. O să vedem ce va fi”, a mărturisit Ioana în urmă cu mai multe luni, într-o emisiune TV.

Despre actualul ei partener, Ioana a dezvăluit doar că este din Oradea.

Foto: Instagram

Citește și:

Meghan Markle, din nou pe marele ecran după anunțarea separării ei și a prințului Harry de familia regală a Marii Britanii

Regretata Cristina Țopescu, una dintre cele mai frumoase jurnaliste din țara noastră. Imagini de arhivă cu prezentatoarea TV

Cum arată acum Bianca Neagu din telenovela „Numai iubirea”? A renunțat pentru un timp la actorie pentru a deveni logoped

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete