Cum arată acum Bianca Neagu din telenovela „Numai iubirea”? A renunțat pentru un timp la actorie pentru a deveni logoped

Actrița Bianca Neagu, din telenovela Numai Iubirea, lansată în anul 2004, nu mai este o copilă. În prezent, tânăra în vârstă de 23 de ani arată mai bine decât niciodată.

Aproape 16 ani au trecut de când actrița a apărut pentru prima dată pe micile ecrane, în telenovela Numai Iubirea, personajul ei fiind extrem de îndrăgit de public.

Anul acesta, Bianca va împlini 24 de ani. S-a retras din lumina reflectoarelor însă de curând a pășit în platoul emisiunii Vorbește lumea, difuzată de Pro TV și moderată de duo-ul format din Adela Popescu (33 de ani) și Cove (45 de ani).

Cum arată acum Bianca Neagu din telenovela „Numai iubirea”?

După ce a renunțat la actorie, Bianca Neagu a urmat studiile unui master în logopedie, lucru care o face extrem de fercită.

Biancăi îi plac foarte mult copiii, mărturisind că are o chimie specială cu aceștia și că este foarte bucuroasă ori de câte ori este înconjurată de cei mici.

„M-am descoperit. Mi-am descoperit limitele, am avut timp să mă dezvolt profesional și personal. Am avut timp în ultimii 16 ani să mă ocup de mine.

Acum sunt logoped, lucrez cu copiii. Îi ajut să învețe să vorbească corect, pentru că este foarte important și, din păcate, sunt foarte mulți copii care au probleme.

În perioada 4-6 ani, se dezvoltă cel mai bine limbajul și trebuie, noi, logopezii, să facem ajustările necesare. Mi-e foarte dor de actorie.

M-am concentrat mai mult pe cea de-a doua mea pasiune, logopedia, și am luat o pauză destul de lungă.

Mi-ar plăcea să revin pe micile ecrane. Nu am renunțat, îmi doresc”, a declarat Bianca Neagu, la Vorbește lumea, potrivit Libertatea.

„Am început să creez gentuțe, borsete. Sunt făcute manual. Este o altă pasiune a mea. Am început să creez lucruri pe care să le port eu”, a mai adăugat Bianca.

Și pe plan personal lucrurile merg bine în viața Biancăi Neagu. Tânăra trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de un pictor.

Cei doi sunt împreună de 5 ani. „Sunt implicată într-o relație de 5 ani. Ne înțelegem foarte bine. Ne iubim. Sunt gânduri serioase, ne este foarte bine”, a mai spus Bianca, la Pro TV.

Foto: Libertatea.ro

Citește și:

Cu cine a plecat Jennifer Aniston în Mexic? Vă dăm un indiciu: este o personalitate celebră în Hollywood!

Cum arată ultima cucerire a lui Brooklyn Beckham, fiul celebrilor David și Victoria Beckham?

Meghan Markle părăsește singură Marea Britanie după anunțul că ea și prințul Harry vor să se separe de familia regală a Marii Britanii

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete