Inna a renunțat definitiv la un aliment de bază, de mai bine de trei luni: „Nu am mai simţit nevoia să mănânc deloc”

Inna este una dintre mai cunoscute artiste de la noi care se bucură de un mare succes internațional. Pentru a arata mereu bine, artista are mare grijă la alimentația ei. Puțini știu că înainte de a deveni celebră avea o cu totul altă înfățișare.

Recent, Inna a mărturisit că în ultima timp și-a schimbat stilul de viață și a renunțat definiv la un aliment de bază, este vorba despre carne.

Inna a renunțat complet la un aliment de bază

De mai bine de trei luni, cântăreața a scos acest aliment din regimul său zilnic.

„De peste 3 luni, nu mai mănânc carne, doar din când în când peşte şi fructe de mare. Nu am mai simţit nevoia să mănânc deloc. Mănânc fructe, legume, beau fresh-uri, smoothie-uri, mănânc salate. Şi, din când în când, când sunt în Bucureşti, mănânc burger vegetarian sau sushi', a spus Inna, conform libertatea.ro.

Inna a vorbit și despre începuturile sale în carieră

„Am început să cânt de mică, în corul Bisericii. Apoi, mama m-a dat la lecţii de canto şi am început să particip la concursuri şi festivaluri. La un moment dat, aproape renunţasem la ideea de a mai fi artistă…  Lucram la o agenţie imobiliară când Lucian, managerul meu de acum m-a auzit cântând și a zis că trebuie neapărat să fac ceva în muzică. Am lansat întâi un proiect pop-rock sub numele de Alessandra, care nu a funcţionat chiar cum ne-am dorit. Apoi, Lucian şi băieţii de la Play&Win mi-au dat piesa „Hot'.

Mărturisesc, la început, nu mi-a plăcut deloc. Dar ea a reprezentat începutul unei cariere care m-a dus departe: colaborări cu artişti de top din întreaga lume – Pitbull, JBalvin, Yandel, Daddy Yankee, din Romania – Puya, Carlas Dreams, Antonia, peste 800 de concerte în toată lumea, piese care sunt hituri peste tot', a mai spus Inna.

Pentru a vedea mai multe imagini cu artista, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Cum și-a ales Inna numele de scenă? Puțini știu ce a inspirat-o pe cântăreață

Inna, nominalizată de trofeul Femeia Anului 2016, categoria Advocacy și prevenirea violenței asupra femeilor

Inna a lansat „Kids în Town' împreună cu The Kidz! Ei sunt copii din echipa artistei de la Vocea României Junior

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete