Inna a lansat „Kids în Town” împreună cu The Kidz! Ei sunt copii din echipa artistei de la Vocea României Junior

Inna a lansat „Kids în Town” împreună cu The Kidz! Ei sunt copii din echipa artistei de la Vocea României Junior

Inna s-a implicat într-o nouă colaborare cu copiii talentați pe care i-a cunoscut la „Vocea României Junior'. Ea lansat o nouă melodie care se numeșre „Kids in Town'. Piesa a fost produsă de David Ciente şi compusă de Eric Turner şi Julimar Santos Oliveira Neponuceno (J-Son).

„Sunt recunoscătoare pentru experienţă Vocea României Junior şi mă bucur că am în echipa mea copii atât de frumoşi şi minunaţi. Le mulţumesc pentru încredere şi sper că le-am făcut o surpriză plăcută cu această piesă. Am simţit că li se potriveşte şi exprimă spiritul lor de artişti: liberi, creativi, cool, talentaţi', a spus Inna.

Inna a lansat „Kids în Town' împreună cu The Kidz, cei nouă copii din echipa artistei de la Vocea României Junior

Cântăreața s-a implicat şi în regia acestui videoclip împreună cu Khaled Mokhtar care a şi filmat, a stat pe set alături de copii, şi s-a distrat împreună cu ei şi Lori Ciobotaru, co-antrenorul Innei de la Vocea României Junior.

„Energia de la filmări a fost incredibilă, s-au bucurat că s-a reunit echipa, am trăit totul la intensitate maximă şi m-au impresionat a nu ştiu câtă oară, sunt foarte buni', a mai spus artista.

Sonia Apostol, Ştefan Badea, Andrei Ciurez, Voicu Dumitraş, Eva Margina Mileah, Astrid Muthu, Alexia Niculae, George Rotaru şi Andreea Sălăvăstru sunt The Kidz în town, cu atitudine cool, voci incredibile care încheie concursul că o adevărată echipa lansând prima lor piesă.

„Când am ajuns la studio şi am ascultat piesă prima dată, mi-au dat lacrimile şi mi-am strâns colegii În braţe. Nu mi-a venit să cred că această piesă minunată este pentru noi', a spus Voicu.

„La blinduri, am spus că îmi doresc o piesă de la antrenorul în echipa căruia voi merge. INNA mi-a îndeplinit dorinţa şi mă bucur că prima mea piesă este împreună cu toţi colegii mei din echipa INNA pe care îi iubesc mult', a spus Alexia.

„Încă o dovadă că Inna are un suflet măreţ: ne-a reunit şi ne-a dat şansă să lansăm o piesă proprie, compusă şi produsă de artişti internaţionali cu care şi ea lucrează', a declarat Andrei, finalistul Innei.

„Suntem fericiţi şi suntem mândri că am avut ocazia să filmăm un videoclip cu Inna şi Lori, ne-am simţit artişti adevăraţi', au mai adăugat Andreea, George şi Ştefan.

„O întreagă echipa ne-a ajutat să arătăm minunat şi să fim cei mai ţări artişti', au spus Sonia şi Eva.

Cel mai recent single al Innei “Gimme Gimme” are peste 27 de milioane de vizualizări pe YouTube, este pe radio în Franţa, Turcia, America Latină, Spania, România.

Pentru a vedea mai multe imagini cu Inna și copiii pe care i-a antrenat, deschide galeria foto de mai sus!

Mihaela Tudor

Citește și:

Inna militează împotriva violenței domestice

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete