Cum și-a ales Inna numele de scenă? Puțini știu ce a inspirat-o pe cântăreață

Cum și-a ales inna numele de scenă (1)SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Inna aproape că nu mai are nevoie de nicio prezentare, aceasta fiind o cântăreață de succes și care s-a făcut remarcată în întreaga lume. Chiar dacă mulți îi fredonează melodiile, puține persoane știu cum a ajuns cântăreața să cânte sub acest nume de scenă.

Inna este primul artist european care a depășit 1 miliard de vizualizări pe YouTube, iar melodiile sale au devenit cunoscute nu doar pe plan național, ci și internațional. Cântăreața a reușit să își consolideze cariera și să câștige admirația publicului, având un număr record de fani. Dacă succesul l-a câștigat sub numele “Inna”, la începutul carierei, cântăreața a urcat pe scenă și s-a prezentat “Alessandra”. Ulterior, artista a constatat că nu se regăsește sub acest nume și a ales un altul, iar inspirația ei a venit chiar din familie.

Cum și-a ales Inna numele de scenă?

Povestea din spatele fenomenului Inna este una care se leagă puternic de familie. Mai exact, cântăreața a ales acest nume fiind inspirată de alintul pe care bunicul ei îl folosea pentru a i se adresa.

„Am crescut înconjurată de muzică. Mama era cântăreață de muzică populară, bunica mea cânta și ea, chiar și bunicul meu avea o voce plăcută. El a fost cel care m-a sfătuit să cânt în corul Bisericii. Mai târziu, am început să iau lecții de canto, să merg la concursuri și festivaluri. Și de aici, a început drumul meu în muzică. Bunicul meu obișnuia să îmi spună Inna', a  spus Inna.

Melodiile cântate de Inna ajung rapid în topurile radiourilor din România, dar și internaționale, iar cântăreața are concerte în toată lumea.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Inna.

Foto: pr, gacebook

Citește și:

Shakira este în stare gravă! Ce a pățit cântăreața și ce se întâmplă cu concertele programate în acest an?

Cum arată mama lui Marian Drăgulescu? Sportivul a adus-o pentru prima dată într-un platou de televiziune

Cum reușește Lili Sandu să aibă o siluetă de invidiat? A renunțat la un singur aliment, iar schimbările sunt spectaculoase

 

 

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete