Cum și-a ales Inna numele de scenă? Puțini știu ce a inspirat-o pe cântăreață

Inna aproape că nu mai are nevoie de nicio prezentare, aceasta fiind o cântăreață de succes și care s-a făcut remarcată în întreaga lume. Chiar dacă mulți îi fredonează melodiile, puține persoane știu cum a ajuns cântăreața să cânte sub acest nume de scenă.

Inna este primul artist european care a depășit 1 miliard de vizualizări pe YouTube, iar melodiile sale au devenit cunoscute nu doar pe plan național, ci și internațional. Cântăreața a reușit să își consolideze cariera și să câștige admirația publicului, având un număr record de fani. Dacă succesul l-a câștigat sub numele “Inna”, la începutul carierei, cântăreața a urcat pe scenă și s-a prezentat “Alessandra”. Ulterior, artista a constatat că nu se regăsește sub acest nume și a ales un altul, iar inspirația ei a venit chiar din familie.

Cum și-a ales Inna numele de scenă?

Povestea din spatele fenomenului Inna este una care se leagă puternic de familie. Mai exact, cântăreața a ales acest nume fiind inspirată de alintul pe care bunicul ei îl folosea pentru a i se adresa.

„Am crescut înconjurată de muzică. Mama era cântăreață de muzică populară, bunica mea cânta și ea, chiar și bunicul meu avea o voce plăcută. El a fost cel care m-a sfătuit să cânt în corul Bisericii. Mai târziu, am început să iau lecții de canto, să merg la concursuri și festivaluri. Și de aici, a început drumul meu în muzică. Bunicul meu obișnuia să îmi spună Inna', a  spus Inna.

Melodiile cântate de Inna ajung rapid în topurile radiourilor din România, dar și internaționale, iar cântăreața are concerte în toată lumea.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Inna.

Foto: pr, gacebook

Citește și:

Shakira este în stare gravă! Ce a pățit cântăreața și ce se întâmplă cu concertele programate în acest an?

Cum arată mama lui Marian Drăgulescu? Sportivul a adus-o pentru prima dată într-un platou de televiziune

Cum reușește Lili Sandu să aibă o siluetă de invidiat? A renunțat la un singur aliment, iar schimbările sunt spectaculoase

 

 

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete