Monica Anghel, transformare incredibilă! Cum a reușit să slăbească 25 de kilograme în timp record: „Înainte mâncam foarte prost”

Monica Anghel și-a schimbat total viața în ultima perioadă și s-a pus pe slăbit. Nu e ușor, însă artista este disciplinată și adoptat un nou stil de viață și se străiește să mănânce cât mai sănătos.

Cu multă ambiție, cântăreața a reușit să slăbească aproape 25 de kilograme, iar acum are mare grijă la ceea ce mănâncă. Invitată, astăzi, în cadrul emisiunii „Vorbește lumea', de la Pro TV, Monica Anghel a mărturisit cum arată meniul ei dintr-o zi obișnuită.

„Am slăbit de la 1 octombrie, până astăzi. Regimul este personalizat, în funcție de analize. Scopul este să slăbești frumos și sănătos. Dimineaţa la prima oră mănânc o omletă din două ouă și un iaurt cu seminţe de chia, fără prea mult ulei. Pe la 10 -11 mâncăm 10-15 migdale sau 5 – 6 nuci. La 12, mânânc o ciorbiţă de legume, dar fără pâine. A fost alegerea mea să renunţ la pâine. Sunt multe mese, e totul foarte sănătos', a mărturisit Monica Anghel, la Pro TV.

Cum a slăbit Monica Anghel 25 de kilograme?

Artista a dezvăluit că înainte nu se alimenta corect şi avea un regim de alimentaţie total haotic.

„Mâncam prost – nu ştiu, îmi luam un sandviş de la o benzinărie, aia nu e mâncare. (…). Sunt convinsă că voi reuşi să mai slăbesc 10 kilograme', a mai spus Monica Anghel.

Cântăreața a precizat că mai mulți medici i-au propus să apeleze la operația de micșorare a stomacului, însă ea nu a fost de acord cu această idee.

„Nu vreau să vă ascund faptul că mi s-a propus de diverşi medici – doctori foarte buni, de altfel – să fiu operată, să mi se taie stomacul. Şi am spus că: «Băi, ca să slăbesc, eu vreau 10 kilograme». Mi se pare aberant să îmi tai stomacul pentru 25 de kilograme', a concluzionat artista.

Acum, Monica Anghel arată excelent și se simte mult mai bine.

Pentru a vedea mai multe imagini cu Monica Anghel, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook, capturi Pro TV

Mihaela Tudor

Citește și:

Monica Anghel a spus cum se simte după operația la coloană. Artista a slăbit 8 kilograme în doar șase săptămâni

Monica Anghel se transformă pe zi ce trece! Cum a slăbit 6 kg în trei săptămâni și are talia mai subțire cu 6 cm

Monica Anghel, operată de urgență. Care este acum starea artistei?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete