Indiciile care arată că Meghan Markle ar putea naște în acest weekend

Venirea pe lume a bebelușului regal este așteptată cu sufletul la gură de simpatizanții familiei regale britanice. În anunțul oficial făcut de Palatul Kensington în urmă cu mai multe luni era precizat că ducesa de Sussex va deveni mamă pentru prima oară în această primăvară, fie la sfârșitul lunii aprilie, fie la începutul lunii mai. Cu toate acestea, există o serie de indicii care arată că Meghan Markle ar putea naște în acest weekend. 

Weekendul ce urmează este unul important pentru familia regală britanică și pentru toți credincioșii catolici. Pe 21 aprilie este sărbătorit Paștele catolic, un moment cu o semnificație aparte pentru britanici, dar este și ziua în care regina Elisabeta a II-a împlinește 93 de ani.

Indiciile care arată că Meghan Markle ar putea naște în acest weekend

Având în vedere toate aceste evenimente importante care vor avea loc în weekendul 20-21 aprilie, casele de pariuri spun că Meghan Markle ar putea naște la sfârșitul acestei săptămâni, în familia regală britanică fiind un motiv dublu de sărbătoare.

“Fanii familiei regale britanice ar fi foarte încântați să sărbătorească Paștele, ziua reginei Elisabeta a II-a și venirea pe lume a bebelușului regal. Pariorii sunt convinși că ducele și ducesa vor avea o fetiță.”, a spus Jessica Bridge, purtător de cuvânt la o casă de pariuri, potrivit mirror.co.uk.

Cei care au pariat sume importante de bani încercând să ghicească ziua în care prințul Harry și Meghan Markle vor deveni părinți sunt convinși că acest lucru se va întâmpla pe 21 aprilie, că bebelușul regal va fi o fetiță și că ducii de Sussex vor alege unul dintre următoarele nume: Elizabeth sau Diana. Cu toate acestea, pariorii iau în calcul și posibilitatea ca Meghan Markle și prințul Harry să fie părinții unui băiețel, situație în care ar putea alege  nume ca Albert sau Philip pentru a-și boteza bebelușul.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Meghan Markle și prințul Harry.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Georgia Engel, actrița cunoscută pentru rolul din Dragul de Raymond', a murit la 70 de ani

Ce mesaj a transmis Anamaria Prodan la un an de la moartea mamei sale, Ionela Prodan

Antonia și Alex Velea par să aibă relația perfectă. Ce i-a urat artistul soției sale de ziua ei de naștere: Nu o să-mi ajungă o viață să îți spun…'

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete