Georgia Engel, actrița cunoscută pentru rolul din “Dragul de Raymond”, a murit la 70 de ani

Fanii serialului “Dragul de Raymond” își aduc aminte cu siguranță de celebra Georgia Engel. Actrița a murit la vârsta de 70 de ani, în Princeton, New Jersey. 

Actrița Georgia Engel a murit la sfârșitul săptămânii trecute, mai exact pe 12 aprilie, anunțul fiind făcut de The New York Times. Din primele informații, cauza morții actriței nu a fost stabilită cu exactitate, însă prietenul și executorul său, John Quilty, a dezvăluit că aceasta a trăit împăcată cu problemele de sănătate pe care le avea și că nu a cerut ajutorul medicilor, totul din cauza convingerilor religioase.

Georgia Engel, actrița cunoscută pentru rolul din “Dragul de Raymond”, a murit la 70 de ani

Georgia era adepta credinței cunoscută sub denumirea de “Știința Creștină” care are o viziune diferită asupra problemele de sănătate. Mai exact, boala este definită ca o iluzie ce poate fi corectată prin credință, astfel fiind explicată decizia actriței de a refuza ajutorul medicilor în momentul în care s-a îmbolnăvit.

“În viață primești foarte rar ocazia să întâlnești un prieten ca Georgia, ca să nu mai vorbim despre actrița cu care lucrezi și descoperi rapid un aur pur. Este un privilegiu”, spunea într-un interviu mai vechi Betty White, actrița care a jucat alături de Georgia Engel, potrivit people.com.

Georgia Engel a avut o carieră de succes atât în domeniul cinematografiei, cât și în lumea filmului, bucurându-se de aprecierea publicului. A jucat în filme ca: “The Care Bears Movie”, “The Sweetest Thing”, “Grown Ups 2” , dar și în seriale ca: “The Mary Tyler Moore Show” sau “Everybody Loves Raymond”. Actrița a fost nominalizată de cinci ori pentru premiul Primetime Emmy.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu  Georgia Engel.

Foto: hepta.ro, northfoto.com

Citește și:

Ce mesaj a transmis Anamaria Prodan la un an de la moartea mamei sale, Ionela Prodan

Sanda Țăranu, operată de urgență. Cu ce probleme de sănătate se confruntă fosta crainică de televiziune?

Cine este bărbatul care va dona 100 de milioane de euro pentru reconstruirea catedralei Notre-Dame?

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete