Ce mesaj a transmis Anamaria Prodan la un an de la moartea mamei sale, Ionela Prodan

Ce mesaj a transmis Anamaria Prodan, la un an de la moartea mamei sale, Ionela Prodan

Ce mesaj a transmis Anamaria Prodan, la un an de la moartea mamei sale, Ionela Prodan

Anul trecut, pe 16 aprilie, doamna cântecului popular, Ionela Prodan a pierdut lupta cu boala cruntă de care suferea. Ce mesaj a transmis Anamaria Prodan la un an de la moartea mamei sale, Ionela Prodan.

În vârstă de 70 de ani, Ionela Prodan suferea de cancer la pancreas.

Moartea mamei sale a lăsat un gol imens în sufletul Anei. Cele două aveau o relație specială, iar impresara își revine greu după moartea Ionelei Prodan.

Ce mesaj a transmis Anamaria Prodan la un an de la moartea mamei sale, Ionela Prodan

Astăzi se împlinește un an de la moartea Ionelei Prodan. Motiv pentru care Anamaria Prodan-Reghecampf a postat un mesaj emoționant pe contul personal de Instagram.

“Te iubesc enorm, mama mea de vis! Steaua mea frumoasă! Sufletul meu superb!”, a scris Anamaria Prodan.

La un an de la moartea mamei ei, Anamaria Prodan i-a îndeplinit dorința mamei sale. Vedeta a scris cartea “Cântecul vieții mele”, care are 208 pagini și 30 de pagini cu fotografii memorabile din viața artistei Ionela Prodan.

“Știu că v-a cucerit de-a lungul anilor inimile prin grație și ambiție, prin talent și eleganță. Știu că a sa capacitate de a respira demnitate și de a împrăștia muzica, de cel mai înalt nivel, e aproape miraculoasă. Și mai știu că oricine va citi această carte se va lăsa ușor dominat de un sentiment nobil, încărcat de o notă de respect profund. Evident că acest respect al românilor față de măreția sa incontestabilă mă face mai mult decât fericită și mândră. Însă, dincolo de accesul la elogii, care e înconjurată astăzi vedeta muzicii populare românești, acest gen apreciat și foarte iubit de toți, înseamnă pentru mine, înainte de toate, MAMA”, scrie în postfața cărții.

 

 

Foto:libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete