Ce mesaj a transmis Rona Hartner înainte de operație

Ce mesaj a transmis Rona Hartner înainte de operație

Ce mesaj a transmis Rona Hartner înainte de operație

Rona Hartner trece din nou prin momente grele. Ce mesaj a transmis Rona Hartner înainte de operație.

Când credea că a ieșit soarele și pe strada ei, îndrăgita artistă a ajuns pe masa de operație.

Rona Hartner a fost operată în Franța. Vedeta a suferit o nouă intervenție chirurgicală la colon. Din păcate, Rona va începe și tratamentul cu citostatice.

“Mi s-a depistat un cancer de colon, după ce am făcut ocluzie intestinală. Oncologul din Franța mi-a spus să fac citostatice de prevenție timp de șase luni. Sunt în faza trei a cancerului, voi face o mică intervenție chirurgicală. Nu m-au lăsat să plec, luni voi fi operată ca să-mi pună un cateter. Nu mi-e frică de citostatice, le fac din două în două săptămâni. Am cinci ganglioni lângă tumoră, pompau celule maligne în tot corpul. Acum ca să nu recidiveze și să nu se instaleze metastază trebuie să fac chimioterapie preventivă. Nu-mi pierd părul și nu slăbesc”, a declarat Rona Hartner în emisiunea „Răi da Buni'.

Ce mesaj a transmis Rona Hartner înainte de operație

Înainte de a-și încredința încă o dată viața în mâinile medicilor, Rona Hartner a scris un mesaj pe pagina personală de Facebook.

“Veștile sunt acestea…. Pentru intrarea in săptămâna patimilor pentru mine”, este mesajul pe care Rona l-a postat pe Facebook.

Îi dorim și noi multă sănătate!

În urmă cu câteva săptămâni, Rona Hartner a mărturisit că a presimțit totul, cu șase luni înainte.

“De șase luni de zile ştiam că voi scrie un status pe Facebook în care voi scrie: Am cancer. Mă gândeam: Pe ce culoare o să scriu oare? După aceea mă duceam la gândul acesta, e un gând tâmpit, hai că îl dau la o parte.
Mergeam cu toată lumea la doctor, cu familia mea și eu eram sigură că toţi erau bolnavi în jurul meu, numai eu nu și când colo eu eram cea bolnavă.
Din când în când stăteam eu așa când să adorm, la o siestă sau ceva, mă gândeam. Bine, dacă ar fi să scriu cancer, cum l-aș scrie? Și după ziceam aoleu, nu. Deci corpul meu îmi vorbea de vreo 6 luni, 8 luni, îmi zicea discret: Băi, nu prea e în regulă, dar nu aveam semne, decât o mare oboseală și o stare un pic de nervozitate. Nu prea suportam pe nimeni, mi se înfundau foarte des urechile, nu mai auzeam pe nimeni, începând cu ora 8 seara”, a declarat Rona pentru Antena Stars.

 

 

Foto:facebook.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete