Începe ELLE Style Awards 2013!

Începe ELLE Style Awards 2013!
Vezi pozele

Pe data de 4 decembrie, ELLE România va celebra 16 ani de modă şi stil prin evenimentul ELLE Style Awards, care se va desfăşura, ca și anul trecut, la Palatul Parlamentului.

De la petrecere nu vor lipsi vedetele, artiştii momentului, fotografii profesionişti, fashionistele, manechinele cunoscute, personalităţi din mass media, dar şi cei mai apreciaţi designeri, prieteni şi colaboratori ai revistei.

Ca şi la ediţia precedentă, evenimentul o să fie prezentat de Mihaela Radulescu, desemnată anul trecut câştigătorea trofeului Style Icon de către cititoarele revistei.

În acest an, se vor acorda premii la următoarele categorii: Style Icon, Personal style, Best Photographer, Best Model, Best Designer, Best Young Designer, Best Hair Stylist, Best Make-up Artist, Best Music Artist.

De asemenea, se va mai oferi un premiu special din partea redacţiei ELLE.  Pentru a afla nominalizaţii, dar şi pentru vota preferaţii intraţi pe www.elle.ro

Astfel, aveţi posibilitatea de a câştiga prin tragere la sorţi una dintre invitaţiile la cel mai stilat eveniment al anului, sau unul dintre premiile puse în joc.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri