Incendiu la catedrala Notre-Dame din Paris. Flăcările au distrus acoperișul și una dintre turle

Incendiu la catedrala Notre-Dame din Paris
Vezi pozele

Un incendiu de proporții a cuprins catedrala Notre-Dame din Paris. Flăcările au distrus acoperișul și una dintre turle.

Incendiu la catedrala Notre-Dame din Paris

Francezii au fost luni seară martori la distrugerea unui simbol important pentru istoria Franței. Flăcările au cuprins catedrala Notre-Dame din Paris, iar din primele informații, se pare că incendiul ar putea avea legătură cu lucrările de restaurare, fără să fie cunoscută cu exactitate cauza incendiului.


La scurt timp de la producerea incendiului, la fața locului au sosit mai multe echipaje de pompieri, iar autoritățile au deschis o anchetă pentru a descoperi care este cauza incendiului, potrivit digi24.ro.

Mai mult decât atât, o mulțime de oameni s-au strâns în apropierea catedralei Notre-Dame din Paris, rostind mai multe rugăciuni și fredonând diferite cântece.

Văzând imaginile cu catedrala Notre-Dame în flăcări, președintele Franței, Emmanuel Macron, a postat pe contul de twitter un mesaj emoționant.

“Notre-Dame din Paris este în flăcări. Emoții în toată țara. Gândul meu se îndreaptă către toți catolicii și toți francezii. Ca toți compatrioții noștri, sunt trist în seara asta să văd că această parte a noastră arde.”, a fost mesajul postat de Emmanuel Macron.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii.

Foto: hepta.ro

Citește și:

O româncă a murit la Paris într-un mod tragic. Iubitul ei o dusese în capitala Franței să o ceară în căsătorie, dar nu a mai apucat

Când este simfonia lalelelor 2019

Ultima imagine cu fata care a murit la Paris chiar înainte să fie cerută de soție

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Stiri