În Ucraina un băiețel duce conserve cu mâncare la mormântul mamei sale

În Ucraina un băiețel duce conserve cu mâncare la mormântul mamei sale care a murit în fața celor trei copii ai săi.

S-a ajuns mult prea departe cu acest război! Lumea întreagă e îngrozită și terifiată de fotografiile care circulă și care rup în mii de bucăți sufletele celor urmăresc desfășurarea evenimentelor. O fotografie din Bucha, orașul ucrainean distrus de invadatorii ruși, circulă zilele acestea pe toate rețelele: un băiețel aduce conserve cu mâncare la mormântul mamei sale, îngropată în grădina unui bloc. Deși a stat ascunsă în subsolul blocului de frica bombardamentelor, femeia a murit în fața soțului și a celor trei copii ai ei.

Băiețelul se numește Vlad și are 6 ani, iar imaginea în care aduce cu mânuțele lui conserve și le așază pe mormântul mamei sale, este greu de privit. Fotografia a fost distribuită pe Twitter inclusiv de Mihail Podolyak, consilierul președintelui ucrainean Volodimir Zelenski.

Mama băiețului se numea Marina Naumets, avea 34 de ani și lucra la o grădiniță privată din Bucha. Era mamă a trei copii: Volodimir, în vârstă de 10 ani, Sofia, de 13 ani Și Vlad, 6 ani. În groaznicele bombardamente din oraș, blocul unde se ascundeau părinții cu cei trei copii a fost lovit din plin. Se pare că tânăra mamă a făcut stop cardio-respirator și s-a stins în fața copiilor ei, și din păcate nu a putut fi înmormântată imediat, din cauza bombardamentelor puternice. Soțul și vecinii săi au săpat un mormânt chiar în grădina blocului, au pus o cruce din lemn și au acoperit movila cu ceva cărămizi. Singurul care nu înțelege unde este și ce s-a întâmplat cu mama lui este băiețelul de 6 ani, Vlad, care îi aduce conserve și suc la mormânt.

Masacre mascate de ruși

Presa din Ucraina a anunțat că s-au descoperit cel puțin 410 de cadavre ale unor civili în gropi comune iar imaginile au stârnit un protest la nivel mondial deși Vladimir Putin afirmă că nu e nimic adevărat și că totul este o “provocare grosolană şi cinică” a autorităţilor ucrainene. În Mariupol, orașul care continuă să reziste, autoritățile locale vorbesc despre cel puţin cinci mii de morți și se pare că Rusia blochează accesul umanitar la Mariupol pentru a ascunde “miile” de victime.

Foto: captură Observator

Citeste și:

Noi speculații despre a treia fiică a lui Vladimir Putin. Cine e și cum arată Luiza Rozova

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri