În Italia un român fura telefoane după metoda “B.D în acțiune”

În seara zilei de duminică, 26 septembrie 2021, în Milano, Poliția Italiană a arestat un român care fura după o metodă potrivită pentru filmele de acțiune.

Românul în vârstă de 59 de ani, cu antecedente în infracțiuni contra bunurilor, i-a impresionat pe polițiștii italieni cu dexteritatea de care a dat dovadă în a fura telefoane mobile ultra-performante.

Așadar, probabil inspirat din filmele de acțiune, bărbatul s-a apropiat nepăsător dar afectat de o masă într-un restaurant unde mâncau doi turiști americani, soț și soție în vârstă de 55 de ani respectiv 64 de ani. Când a ajuns în dreptul mesei, mai ceva ca-n filmul “B.D în acțiune” hoțul s-a făcut că se împiedică, s-a poticnit, s-a sprijinit tacticos de masă răsturnând în mod deliberat sticla de ulei. A urmat o scenă de film: uleiul s-a răsturnat, a curs pe masă, bărbatul nostru siderat de ce făcuse, și-a așezat pălăria pe colțul mesei, în încercarea de a șterge, de a-și cere scuze, bâlbâind cuvinte la întâmplare.

Pălăria a fost așezată intenționat pe telefoanele mobile ale celor doi americani. În momentul când și-a terminat arsenalul de scuze, hoțul nostru și-a ridicat frumos pălăria împreună cu telefoanele mobile ale celor doi turiști și a dat să-și croiască drum spre ieșire. Ghinionul lui a fost că toată scena a fost observată de membrii unei patrule civile, care cel mai probabil îl urmăreau de ceva timp pe infractorul român. Au pornit astfel în urmărirea hoțului de telefoane.

Bărbatul a fost oprit în via San Sempliciano. Înainte de a fi abordat, acesta a aruncat unul dintre telefoanele pe care le furase. În timpul percheziției, polițiștii au găsit un alt I-phone 10 (fără sim) care se presupune că este prada unui furt similar întâmplat mai devreme. În schimb, telefonul mobil subtilizat de la cuplul de americani a fost recuperat.

Românul a fost arestat.

Foto: Facebook

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri