Impresionant! Ce sacrificii face regina Elisabeta a II-a pentru a ține familia regală britanică unită?

Surse din interiorul familiei regale britanice au dezvăluit în repetate rânduri că situația nu este tocmai roz în cadrul familiei, chiar dacă membrii refuză să recunoască acest lucru. Conflictele dintre ducii de Sussex și cei de Cambridge au ținut prima pagină a ziarelor multă vreme, iar acum s-a aflat că pentru a ține familia unită, regina Elisabeta a II-a face sacrificii mari.

Momentul în care prințul Harry a decis să își construiască un viitor alături de Meghan Markle a fost unul decisiv pentru familia regală britanică și începând de atunci și până în prezent, cei doi s-au aflat de multe ori în centrul unor scandaluri puternice. Pentru ca situația să nu se agraveze, regina Elisabeta a II-a a intervenit și este impresionant ce face pentru a preveni destrămarea familiei regale britanice.

Impresionant! Ce sacrificii face regina Elisabeta a II-a pentru a ține familia regală britanică unită?

Prințul Harry și Meghan Markle au stârnit reacții dure atunci când au luat decizia de a se muta singuri, însă regina a acceptat dorința lor și chiar i-a susținut în tot acest demers. Deși s-a spus că nu ar fi de acord cu relația celor doi, surse apropiate reginei spun că aceasta le face deseori vizite ducilor de Sussex, încercând astfel să mențină o relație bună cu ei. Scopul acestor vizite este acela de a-i ajuta pe prințul Harry și Meghan Markle să facă față presiunii venite din partea celor din jur.

Să îi viziteze frecvent este un sacrificiu destul de mare, având în vedere vârsta înaintată a suveranei, însă aceasta își dorește că situația să revină la normal și se asigură că face tot ce ține de ea pentru ca acest lucru să se întâmple.

Mai mult decât atât, regina a fost de acord ca Meghan Markle și prințul Harry să își petreacă sărbătorile de iarnă departe de ea, cei doi alegând să fie alături de Doria Ragland, mama ducesei, de Crăciun.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu prințul Harry, Meghan Markle și regina Elisabeta a II-a.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Actrița Catherine Deneuve, recuperare lentă după accidentul vascular suferit

Emilia Clarke, constrânsă să filmeze scene nud pentru serialul „Game of Thrones': „Voi plânge în baie apoi mă voi întoarce și voi filma'

El a fost primul iubit al Mirelei Vaida! A făcut parte dintr-o trupă celebră a anilor 2000

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete