Emilia Clarke, constrânsă să filmeze scene nud pentru serialul „Game of Thrones”: „Voi plânge în baie apoi mă voi întoarce și voi filma”

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Rareori știm cu adevărat ce se petrece în spatele camerelor de filmat.

Emilia Clarke, actrița din serialul de mare succes Game of Thrones, a mărturisit recent că a fost constrânsă să filmeze „o mulțime de scene nud” în timpul primului sezon al seriei HBO.

Aflându-se la începutul carierei sale, Emilia spune că nu a simțit că avea suficient de multă putere să se apere sau să-și protejeze trupul.

În timpul unui interviu oferit actorului Dax Shepard, în podcastul său, Armchair Expert, Emilia vorbește deschis despre cum experiența din Game of Thrones a ajutat-o să devină mai asertivă și să aibă control asupra propriei persoane indiferent de rolul interpretat.

„Sunt mult mai pregătită acum. Știu în ce ipostaze sunt confortabilă și cu ce sunt ok să fac”, a mărturisit Emilia.

„Am avut certuri pe platourile de filmare în care am spus: «Nu, cearceaful rămâne ridicat», iar ei răspundeau: «Doar nu vrei să dezamăgești fanii serialului».”

Acrița în vârstă de 33 de ani mai dezvăluie și că s-a simțit obligată să filmeze scenele nud fiind lipsită de experiență în domeniu.

Emilia Clarke, constrânsă să filmeze scene nud pentru serialul „Game of Thrones”: „Voi plânge în baie apoi mă voi întoarce și voi filma”

„Am primit rolul și apoi mi-a fost trimis scriptul. În timp ce-l citeam mi-am spus: «Ah, deci asta era problema».”

„Doar ce-mi terminasem studiile și am privit totul ca pe un simplu job. Dacă este în script atunci este necesar. Asta este, voi găsi semnificația. Totul va fi în regulă.”

Emilia a început filmările serialului când avea 23 de ani și i-a dezvăluit lui Dax că atmosfera de pe platou devenea uneori atât de insuportabilă încât plângea în toaletă înaintea filmării anumitor scene nud.

Tot atunci, Emilia își spunea: „Ce simt este greșit. Voi plânge în baie apoi mă voi întoarce și voi filma scena și va fi ok”.

Din fericire, Emilia l-a avut alături pe actorul Jason Momoa care s-a asigurat că ceea ce simte este luat în considerare.

„A fost categoric greu, de aceea când am început să filmez cu Jason a fost minunat pentru că mi-a zis:

«Nu draga mea, nu este ok». A avut grijă de mine într-un mediu în care nu știam că ar fi trebuit să se aibă grijă de mine.”

Încearcă aceste seriale coreene!

Foto: Hepta.ro

Sursă: E! News

Citește și:

Selena Gomez a fost criticată pentru că s-a îngrășat, iar acum a explicat totul. Ce s-a întâmplat cu silueta ei?

Acum este o actriță de succes, dar Angelina Jolie își dorea să devină director al unei case funerare! Care este motivul din spatele acestei decizii?

Prințul William, încă o dovadă de iubire pentru Kate Middleton. Gestul pe care ducele de Cambridge l-a făcut în văzul tuturor!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete