El a fost primul iubit al Mirelei Vaida! A făcut parte dintr-o trupă celebră a anilor 2000

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 9

În anul 2000, înainte de a-și cunoaște soțul, pe Alexandru Vaida, directorul comercial al unei firme ce-și are sediul în Sibiu, Mirela Vaida (37 de ani) a format un cuplu cu fondatorul unei cunoscute trupe din acea perioadă.

Cu foarte mulți ani în urmă, așadar, Mirela a avut o relație cu tânărul Claudiu, unul dintre membrii formației No name, care s-a bucurat de mare succes în anii 2000. Imagini în GALERIA FOTO!

El a fost primul iubit al Mirelei Vaida! A făcut parte dintr-o trupă celebră a anilor 2000

Potrivit Libertatea, Claudiu Popescu a fost primul iubit al Mirelei Vaida. Relația lor a început în anul 2002 și a durat un an. La acea vreme, Mirela încă nu pătrunsese în lumea televiziunii.

În aceeași perioadă, solista a participat la mai multe festivaluri de muzică, devenind apoi membră a trupei de fete Ho-Ra.

De-a lungul carierei sale în muzică, artista a experimentat tot felul de genuri muzicale, de la latino și etno, până la folclor.

În prezent, Mirela este o femeie împlinită. Are o carieră de succes, o familie frumoasă, un soț atent, trei copii superbi și o soacră care-i este de mare ajutor.

Titza, mama soțului ei, este de o lună un extra-ajutor. Asta după ce a renunțat la locuința sa din Cluj-Napoca și s-a mutat în București, ca să-și îngrijească nepoții.

Ce spune Mirela Vaida despre locuitul cu soacra?

De mai bine de o lună, Mirela locuiește cu soacra ei. Ce spune despre asta?

„Viața cu soacra e mai grea și mai plină de provocări decât viața cu 3 copii, cu 6, cu 9 sau câți vreți voi! Glumesc și nu glumesc. Să știți că pentru fiecare dintre noi a fost dificil.

Soacra a trebuit să lase orașul în care a trăit 30 de ani, în care a avut cele mai frumoase satisfacții profesionale, în care are prietene. În fiecare zi vorbește cu prietenele ei.

Să te rupi efectiv de viața pe care o ai, la vârsta pensionării, să lași totul în urmă, (…) să răspunzi tuturor cerințelor, să fii și ajutor, și gospodină, și bucătăreasă bună, și mamă bună, și soacră bună, și bunică minunată …  nu este deloc ușor!

Noi am primit-o cu brațele deschise, mai ales că pe mine viața nu prea m-a binecuvântat până acum cu ajutoare.

Să știți că nu pot vorbi mai urât, că se uită la mine, ea e geană pe mine! Deci, când vorbesc, trebuie să am grijă ce spun.

Soacra mea este un om minunat, Dumnezeu m-a binecuvântat cu așa o soacră – soțul ca soțul, dar soacra, mama soțului, este absolut minunată!

(…) Eu toată viața m-am plâns că Dumnezeu nu mi-a dat și mie un ajutor, dar mi-a dat trei copii unul după altul.

E! A venit soacra și, de atunci, casa e curată. Când mă întorc acasă mâncarea este caldă pe aragaz, copiii au mâncat, sunt spălați și liniștiți.

Soțul e și el mai liniștit că vine și ne vede pe toate femeile din viața lui, alea cele mai importante, împreună”, a declarat vedeta TV, pentru Libertatea.

Foto: Instagram

Citește și:

Cezar Ouatu și Andreea Vilău s-au despărțit! Artistul a făcut primele declarații despre actuala iubită

Acum este o actriță de succes, dar Angelina Jolie își dorea să devină director al unei case funerare! Care este motivul din spatele acestei decizii?

Prințul William, încă o dovadă de iubire pentru Kate Middleton. Gestul pe care ducele de Cambridge l-a făcut în văzul tuturor!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete