El a fost primul iubit al Mirelei Vaida! A făcut parte dintr-o trupă celebră a anilor 2000

În anul 2000, înainte de a-și cunoaște soțul, pe Alexandru Vaida, directorul comercial al unei firme ce-și are sediul în Sibiu, Mirela Vaida (37 de ani) a format un cuplu cu fondatorul unei cunoscute trupe din acea perioadă.

Cu foarte mulți ani în urmă, așadar, Mirela a avut o relație cu tânărul Claudiu, unul dintre membrii formației No name, care s-a bucurat de mare succes în anii 2000. Imagini în GALERIA FOTO!

El a fost primul iubit al Mirelei Vaida! A făcut parte dintr-o trupă celebră a anilor 2000

Potrivit Libertatea, Claudiu Popescu a fost primul iubit al Mirelei Vaida. Relația lor a început în anul 2002 și a durat un an. La acea vreme, Mirela încă nu pătrunsese în lumea televiziunii.

În aceeași perioadă, solista a participat la mai multe festivaluri de muzică, devenind apoi membră a trupei de fete Ho-Ra.

De-a lungul carierei sale în muzică, artista a experimentat tot felul de genuri muzicale, de la latino și etno, până la folclor.

În prezent, Mirela este o femeie împlinită. Are o carieră de succes, o familie frumoasă, un soț atent, trei copii superbi și o soacră care-i este de mare ajutor.

Titza, mama soțului ei, este de o lună un extra-ajutor. Asta după ce a renunțat la locuința sa din Cluj-Napoca și s-a mutat în București, ca să-și îngrijească nepoții.

Ce spune Mirela Vaida despre locuitul cu soacra?

De mai bine de o lună, Mirela locuiește cu soacra ei. Ce spune despre asta?

„Viața cu soacra e mai grea și mai plină de provocări decât viața cu 3 copii, cu 6, cu 9 sau câți vreți voi! Glumesc și nu glumesc. Să știți că pentru fiecare dintre noi a fost dificil.

Soacra a trebuit să lase orașul în care a trăit 30 de ani, în care a avut cele mai frumoase satisfacții profesionale, în care are prietene. În fiecare zi vorbește cu prietenele ei.

Să te rupi efectiv de viața pe care o ai, la vârsta pensionării, să lași totul în urmă, (…) să răspunzi tuturor cerințelor, să fii și ajutor, și gospodină, și bucătăreasă bună, și mamă bună, și soacră bună, și bunică minunată …  nu este deloc ușor!

Noi am primit-o cu brațele deschise, mai ales că pe mine viața nu prea m-a binecuvântat până acum cu ajutoare.

Să știți că nu pot vorbi mai urât, că se uită la mine, ea e geană pe mine! Deci, când vorbesc, trebuie să am grijă ce spun.

Soacra mea este un om minunat, Dumnezeu m-a binecuvântat cu așa o soacră – soțul ca soțul, dar soacra, mama soțului, este absolut minunată!

(…) Eu toată viața m-am plâns că Dumnezeu nu mi-a dat și mie un ajutor, dar mi-a dat trei copii unul după altul.

E! A venit soacra și, de atunci, casa e curată. Când mă întorc acasă mâncarea este caldă pe aragaz, copiii au mâncat, sunt spălați și liniștiți.

Soțul e și el mai liniștit că vine și ne vede pe toate femeile din viața lui, alea cele mai importante, împreună”, a declarat vedeta TV, pentru Libertatea.

Foto: Instagram

Citește și:

Cezar Ouatu și Andreea Vilău s-au despărțit! Artistul a făcut primele declarații despre actuala iubită

Acum este o actriță de succes, dar Angelina Jolie își dorea să devină director al unei case funerare! Care este motivul din spatele acestei decizii?

Prințul William, încă o dovadă de iubire pentru Kate Middleton. Gestul pe care ducele de Cambridge l-a făcut în văzul tuturor!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete