Imobiliare.ro: Apartament nou, cu teren și loc de parcare, aproape de București Mall!

În perioada de recesiune, noile dezvoltări rezidențiale s-au concentrat îndeosebi în zonele periferice ale Capitalei, unde terenurile pentru construcții puteau fi găsite cu mai mare ușurință. În cartierele mai bine cotate, incluse în aria centrală și semicentrală, blocurile noi sunt mai dificil de găsit – dar cu atât mai atractive!

Un asemenea exemplu este dat de un apartament scos la vânzare de către Piraeus Bank în cadrul secțiunii de licitații de pe Imobiliare.ro. Este vorba despre o unitate locativă amplasată la parterul unui bloc (S+P+4E) finalizat în anul 2010, în zona Dristor-Vitan, în apropiere de București Mall. Locuința are o suprafață utilă de 88,77 de metri pătrați și este compartimentată în trei camere (plus dependințe). După ce a fost adjudecată de către bancă în cadrul unei licitații publice, proprietatea este disponibilă acum spre vânzare directă. Prețul solicitat este de 130.000 de euro.

Click pentru detalii despre ofertă!

Pe lângă localizarea favorabilă și anul construcției, un avantaj important al apartamentului în discuție este reprezentat de faptul că, fiind amplasat la parterul clădirii, are în proprietate și un teren în suprafață de 59 de metri pătrați – deși este amenajat în prezent ca terasă exterioară, acesta poate fi convertit cu ușurință și într-o grădină. Nu în ultimul rând, important de menționat este că locuința beneficiază și de loc de parcare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Diverse