Imobiliare.ro: 3 camere în vilă, 80 mp, 42.000 de euro!

Imobiliare.ro: 3 camere în vilă, 80 mp, 42.000 de euro!

 

Te gândești să-ți cumperi, în sfârșit, o locuință, iar familia ta ar avea nevoie de mai mult de două camere? Bugetul reprezintă însă un serios factor restrictiv? Pe Imobiliare.ro poți găsi oferta potrivită pentru tine, la un preț (mai mult decât) rezonabil!

Pentru locuitorii Capitalei, o oportunitate interesantă este reprezentată de proprietatea din imagine. Este vorba despre un apartament cu trei camere situat în zona Antiaeriană (în apropiere de Cimitirul Ghencea), disponibil spre vânzare pe Imobiliare.ro la un preț de 42.000 de euro. Imobilul dispune de o suprafață utilă generoasă, respectiv 80 de metri pătrați, și ocupă primul etaj al unei vile P+2E construite în anul 1992. Locuința este renovată, dispune de centrală proprie și se vinde cu bucătăria și baia utilate. Un avantaj important pentru potențialii cumpărători constă în accesul facil la mijloacele de transport în comun (linii de troleu, autobuz, tramvai).

Click pentru mai multe fotografii și detalii!

Dincolo de toate aceste aspecte însă, proprietatea în discuție se impune prin prețul extrem de scăzut comparativ cu restul ofertelor din Capitală. Raportând prețul cerut de proprietar la suprafața utilă a locuinței reiese o valoare de achiziție de 525 de euro pe metru pătrat util. Aceasta se situează considerabil sub media pieței bucureștene: potrivit Indicelui Imobiliare.ro, suma medie solicitată pentru un apartament (nou sau vechi) la nivelul Capitalei ajunsese la 1.201 euro pe metru pătrat util la finele lunii aprilie.

Vezi și alte apartamente de vânzare în București!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse