Ileana Ciuculete, mărturia cutremurătoare înainte de moarte: „Nu mă mai simt la fel… Nimeni nu mă ajută niciodată”

Ileana Ciuculete a lăsăt în urmă multă durere cruntă pentru familia ei, dar și pentru fanii care o iubeau. Foarte mulți oameni au apreciat-o pentru talentul său, unii chiar urmăreau poveștile pe care le scria cântăreața din când în când pe blogul personal.

Puțini știu însă că, înainte să moară, Ileana Ciuculete a făcut o dezvăluire de-a dreptul impresionantă. Artista ținea a ţinut un fel de jurnal online, în care îşi povestea experienţele şi trăirile. Artista nu mai scrisese de multă vreme nimic pe acest blog, însă ultima sa postare a fost de-a dreptul cutremurătoare. Ileana Ciuculete a scris un mesaj care a sunat mai mult ca un strigat de disperare, pe care nimeni nu l-a auzit la acea vreme:

„Că orice om, sunt foarte sensibilă atunci când, direct sau indirect întru în contact cu un caz social, cu un om sau cu o comunitate care se confruntă cu probleme financiare, de sănătate sau de orice altă natură umană. Principiul „bunului samarinean' este funcţional şi în cazul meu. Consider că sunt un om bun şi cu foarte mare sensibilitate, care se manifestă natural, atunci când întâlneşte un om într-un moment dificil al vieţii sale. Până la un punct am fost foarte de acord cu implicarea mea directă şi activă în comunitate, susţinând cazuri sociale importante. La un moment dat am fost chiar entuziasmată de proiectele sociale în care mă puteam implica. Am participat, începând de acum câţiva ani, la emisiuni-teleton (cu telefoane în direct) pentru colectarea de fonduri pentru anumite cazuri sociale. Apoi, am fost asaltată de cereri pentru spectacole de caritate, câte 7-8 pe an, spectacole unde trebuia să-mi plătesc transportul şi chiar să fac mici donaţii. Am acceptat cu mare bucurie. După aceea au urmat serii de emisiuni la anumite televiziuni, unde am fost rugată să fac donaţii financiare, sau de altă natură pentru diverse cauze, mai mult sau mai puţin grave.

După toată această perioada, în care pur şi simplu simt că s-a făcut exces de bunăvoinţa şi bunătatea mea, cred cu tărie că a sosit momentul să zic clar şi răspicat: am obosit, vreau să mă opresc. Sunt dezamăgită pentru că pe nimeni nu interesează niciodată etapele prin care eu trec, situaţiile pe care am fost nevoită să le depăşesc singură. Nimeni nu ştie şi pe nimeni nu interesează, cu excepţia presei de scandal, că şi eu am problemele mele personale, că am şi eu greutăţi. Nimeni nu mă ajută niciodată să le rezolv, mai mult chiar, nimeni nu ştie şi nici nu vrea să afle cum le rezolv şi cum le depăşesc. Cu mare tristeţe în suflet, trebuie să recunosc faptul că am impresia că, cerşitul, care în multe oraşe este interzis, beneficiază de oficializare prin unele ONG-uri sau cămăşile albe. Pur şi simplu dintr-o dată nu mă simt la fel de fericită că la început; oare de ce? Păcat, mare păcat!', a scris Ileana Ciuculete, pe blogul său.

Cum a murit Ileana Ciuculete

Ileana Ciuculete a pierdut lupta cu o boală nemiloasă pe data de 14 martie, la o clinică privată din București. Celebra cântăreață de muzică populară a aflat în ultima clipă că suferea de ciroză hepatică, iar această boală cruntă i-a grăbit sfârșitul în doar câteva zile.

Trupul neînsufleţit al Ilenei Ciuculete a fost depus la Biserica Costeasca din Chitila, Strada Navigaţiei, numărul 54, sector 1. A fost înmormântată pe data de 18 martie, la Cimitirul Străuleşti.

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Scenă dramatică! Ileana Ciuculete s-a trezit din comă pentru a-i spune soțului că moare: „Ia-mă în brațe, eu o să plec'

Cornel Galeș, dezicie neașteptată după ce a murit Ileana Ciuculete! Bărbatul plânge neîncetat de 3 zile

Claudia Ghițulescu: Ileana Ciuculete a fost un exemplu pentru noi'

Laura Haidău despre Ileana Ciuculete: „Era această Ileană Cosânzeană a folclorului românesc, care emana doar frumusețe și bunătate'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete